USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В Україні водіїв хочуть штрафувати за літню шину взимку

12 Листопада 2016 08:00
Водіїв хочуть штрафувати за їзду на літніх шинах зимою. Відповідний законопроект вніс на розгляд Верховної Ради нардеп Юрій Шаповалов.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що більшість ДТП в місті – через погіршення погодних умов.

Депутат пропонує за порушення штрафувати водіїв за їзду на літніх шинах взимку у розмірі 340 гривень.

У пояснювальній записці він зазначив, що запропоновані зміни до законодавства розроблені для того, щоб знизити кількість дорожньо-транспортних пригод, викликаних відсутністю зимових шин у відповідну пору року.

У документі не вказано, яким чином буде контролюватися зміна шин на транспортних засобах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 12 Листопада 2016 09:55
Та за таку їзду взагалі слід надавати штраф набагато більше, і відповідно вилучати авто на штрафмайданчик аж до літа.
нелучанин Показати IP 12 Листопада 2016 12:01
а депутат не хоче збільшити відповідальність автодорів за неналежний стан доріг, зокрема неприбирання снігу та ожеледі з дорожнього полотна ?
Знову Показати IP 12 Листопада 2016 13:58
Знову немає чим їм зайнятися. Хто захоче кудись в'їхати, то він це зробить і без зимових шин. Не з тим граються. Та й кожна розумна людина знає що дорожнє покриття кожен раз змінюється. Що означає зимові? Для снігу? А лід вони як проходити будуть? Так, є шиповані шини, але ж і вони не на всі випадки. Є й універсальна гума. Відповідальність повинна бути, але після того як щось відбудеться через те що резина не відповідала умовам, АЛЕ! лише після того як буде доведено відмінний шар дорожнього покриття. А кожен власник сам повинен обирати для себе безпечні умови. Так в нормальних людей роблять. А ми хто?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus