USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

ВАКС відмовився взяти Януковича під варту у справі щодо Межигір'я

26 Жовтня 2020 22:25
Вищий антикорупційний суд сьогодні відмовив прокурорам САП в обранні запобіжного заходу колишньому президенту України Віктору Януковичу, підозрюваному в незаконному заволодінні державною резиденцією Межигір’я.

Про це повідомила пресслужба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, передає ТСН.

«Слідчий суддя ВАКС відмовив у задоволенні клопотання детектива НАБУ, погодженого прокурором САП, яке було скероване до суду ще в червні поточного року, про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою колишньому очільнику держави (2010-2014 роки), підозрюваному в незаконному заволодінні державною резиденцією Межигір’я», – йдеться в повідомленні.

️Зазначається, що прокурор САП не погоджується з таким рішенням суду та оскаржить його в апеляційному порядку.

️Про розгляд апеляційної скарги буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, що на початку жовтня Апеляційний суд Києва залишив без зміни вирок Оболонського районного суду, який дав президенту-втікачу Віктору Януковичу 13 років ув’язнення за державну зраду та пособництво у веденні агресивної війни проти України. Захист Януковича планує оскаржити це рішення вже у Верховному суді, бо вважає його політично вмотивованим. Утім, рішення Апеляційного суду означає одне: з цього моменту Янукович офіційно засуджений.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Соросятка Показати IP 27 Жовтня 2020 04:53
Коли вже дозволять екскурсії по Білому Дому Петра V? Там має бути не якийсь золотий батон, а діамантовий торт!
отож Показати IP 27 Жовтня 2020 07:24
Отож вам і наш суд а тим більше - а судді хто? можна вивезти з краіни державну казну -і залишитись без покарання! до ордену його!-
ну Показати IP 27 Жовтня 2020 09:56
хто вивіз а хто просто в офшори перевів.різниці ніякої.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus