USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Вдалося загасити останній палаючий резервуар на нафтобазі

14 Червня 2015 18:36
Факельне горіння резервуару об’ємом 900 куб. м з дизельним пальним на нафтобазі БРСМ під Києвом самоліквідувалося, проте існує загроза повторного самозагорання.

Про це заявив директор Департаменту організації заходів цивільного захисту ДСНС Михайло Маюров, - інформує УНІАН.

На території нафтобази спостерігаються лише незначні осередки горіння знизу біля ємності 900 куб. м. з бензином, де відбувається витік палива.

"На місці ліквідації пожежі на території нафтобази БРСМ триває процес перекачування дизельного пального з двох резервуарів ємністю по 900 куб. м нафтобази БРСМ до резервуарів нафтобази КЛО. Всього здійснили перекачування близько 1 тис. 400 куб. м. дизпалива", - зазначив він.

Для прискорення відкачування залучено насосну електричну станцію ДСНС.

У роботі задіяли 12 од. техніки, ще 32 - у резерві. Зі слів Маюрова, на територію нафтобази доставили 5 тонн сорбентів і наразі проводяться роботи з очищення ґрунту навколо бази від нафтопродуктів.

Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що ввечері 8 червня під Києвом загорілась нафтобаза. Окрім того, видання писало усі ймовірні версії, що спричинили вибухи і пожежу на нафтобазі.

10 червня стало відомо, що пізно ввечері на нафтобазі під Васильковом знову пролунав вибух.Згідно з даними МОЗ, кількість загиблих збільшилася до п’яти осіб, постраждалих - 14.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ПЕРЕЗАХВАТ ЗАПРАВОК Показати IP 14 Червня 2015 18:53
Єремеєв МОЖЕ ВЖЕ ЗКУПОВЛЮВАТИ ЗАПРАВКИ... НАФТОБАЗА ЗГОРІЛА, КОНКУРЕНТ ПОЗА БОРТОМ ...
Анонім Показати IP 15 Червня 2015 11:31
А сегодня пожар на БРСМ тушат во время перекачки ГСМ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus