USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Волинянин потрапив у полон під Дебальцевим

23 Лютого 2015 11:56
Волинянин Андрій Шевчук потрапив у полон під Дебальцевим. Про це свідчить відео терористів, - повідомляє Ківерцівський районний інформаційний портал.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляли, що ківерчанин Андрій Шевчук 2 серпня, під час третьої хвилі мобілізації, купив бронежилет і пішов до українського війська захищати Вітчизну. Дома чекали брати і батьки. Зв’язківець після служби в армії, хлопець пройшов перенавчання у Мукачево і став – «кулеметником». У грудні минулого року кулеметник з Волині Андрій Шевчук отримав поранення під час виконання військового завдання під Дебальцевим. Хірурги витягли з його тіла 2 осколки.

Після невеликої відпустки у зв'язку з пораненням, військовий знову відправився на схід. Нині Андрій Шевчук під Дебальцевим потрапив у полон. Як стало відомо виданню з власних джерел бійця включено в списки "на обмін" полонених. Але у списках звільнених хлопець не значиться...



Таким чином, наразі відомо про двох полонених під Дебальцевим волинян. Нагадаємо, раніше терористи розмістили в мережі відео з українськими військовими, захопленими в полон 9 лютого під Дебальцевим. На відео видно запис на військовому квитку бійця: Демчук Василь, 1972 р.н., село Матейки Маневицького району Волинської області.

Як повідомлялося раніше, бойовики так званої «ДНР» заявили, що найближчим часом мають намір передати Віктору Медведчуку українських військових, які добровільно здалися в районі Дебальцевого.

Також у полоні бойовиків залишаються троє бійців 51 бригади, захоплених у серпні під Іловайськом: майор Сергій Фураєв і солдатиТкачук (ім’я уточнюється, ймовірно, Тарас) та Артем Комісарчук з Хмельниччини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus