USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Доля шахти на Волині вирішиться сьогодні

25 Березня 2015 09:36
Чи закривати збиткові шахти, зокрема і "Нововолинську", Кабмін вирішить сьогодні. Про це йдеться у проекті розпорядження, - інформує Економічна правда.

"Погодитися з пропозицією Міністерства енергетики та вугільної промисловості щодо ліквідації збиткових вуглевидобувних підприємств", - йдеться у проекті розпорядження.

Згідно з документом, Кабінет міністрів планує ліквідувати відокремлений підрозділ Шахти "Родинська" державного підприємства "Красноармійськвугілля" (Донецька область).

Крім того, планується ліквідувати Шахту "Зарічна" держпідприємства "Львіввугілля" (Львіська область) та Шахту "Нововолинська" державного підприємства "Волиньвугілля" (Волинська область).

До слова, вчора, 24 березня, під приміщенням міської ради Нововолинська мітингували шахтарі. Їхні вимоги залишаються тими ж: негайна виплата зарплати; збут вугілля; відновлення державного фінансування шахт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ХТО НИЩИТЬ ВУГІЛЬНУ ГАЛУЗЬ ВОЛИНІ?
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Штефан, Луцьк Показати IP 25 Березня 2015 11:17
нічого не поробиш
Анонім Показати IP 25 Березня 2015 16:00
дивно що вони збиткові. гривня впала в три рази, від 8 до 25 гривень за 1 долар. і вони розказують, що купувати вугілля в ЮАР за валюту їм зараз стало вигідно, а добувати власне - ні? ніби то в Україні стільки багато доларів і євро, що вони просто не знають куди їх подіти? і це не вони ходять по світу із протягнутою рукою і випрошують кредити? потрібно розвивати власне виробництво і власну промисловість, інших варіантів немає. якщо шахти виявились збиткові - чиновникам треба просто менше красти і більше працювати для україни, а не для свого карману.
Анонім Показати IP 25 Березня 2015 16:01
http://www.volynnews.com/news/economics/hroshi-na-zakryttia-shakht-na-volyni-vlada-maye-a-na-vidnovlennia-ni/ «Якщо влада передбачає 1,2 мільярда гривень на закриття шахт і не однієї копійки на технічне оснащення і на добудову 10-ої шахти, то мені зрозуміло, що ця влада хвора, що таку владу треба лікувати, такій владі потрібно говорити: «Це неприпустимі речі», – додав Волинець.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus