USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Хлопці, яких присипала стіна, навіть зреагувати не встигли. ВІДЕО

28 Жовтня 2010 15:33
Одноповерхова будівля у Луцьку, розбираючи яку, 27 жовтня загинуло двоє людей, не перший рік була в аварійному стані.
Споруду розбирали п’ятеро робітників. Коли перфоратором знімали верхній шар цегли, монолітний шмат конструкції надломився, а потім з гуркотом упав. Зреагувати хлопці не встигли, повідомляє «НТН».
Колега загиблих Сергій розповідає, що інші працівники кинулися відкидати цеглу.
«Швидка» прибула за лічені хвилини. Проте двом чоловікам допомога медиків уже не зарадила. Одному з них бетонно-цегляний блок розтрощив голову, іншому завдав політравм. Загиблим було 19 і 21 рік.
«Першого потерпілого вони самі і витягнули з-під завалу. Другий потерпілий вже при допомозі МНС був витягнутий, розповіла лікар бригади інтенсивної терапії Олена Якубовська. – Ми його одразу забрали в машину швидкої допомоги, оглянули і надали першу медичну допомогу. Тобто, ми спробували провести реанімаційні заходи, але вони виявилися без ефекту, бо бачили, що там є варіант політравми.
Упродовж дня на місці події працювали рятувальники та правоохоронці. Вони мають з’ясувати, чи мали молодики дозвіл на демонтажні роботи, і чи дотримувалися при цьому техніки безпеки. Відповіді на ці запитання слідство обіцяє дати не пізніше, як за 10 днів.
Воно має з’ясувати також, що за об'єкт реконструювали, і хто роботодавець. За попередньою інформацією, це – бізнесмен, котрий викупив ділянку і прибирав з її території аварійну споруду.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Маркіян Показати IP 28 Жовтня 2010 15:57
Дуже шкода хлопців! А хто ж винен? Хто має нести покарання?
NELC Показати IP 28 Жовтня 2010 23:07
Я сумніваюся, що той хто винен понесе покарання. Як завжди на Україні знайдуть "козла" і покарають :(
Марта Показати IP 29 Жовтня 2010 11:09
Не здивуюся, коли скажуть,що хлопці підпільно крали цеглу. Бо ж працювали бідаки неофіційно. У нашій державі гроші вирішують все.
технік Показати IP 29 Жовтня 2010 19:29
......та іще обізвуть наркоманами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus