USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Клімчуку дозволили служити державі ще 5 років

24 Лютого 2011 09:59
Голові Волинської облдержадміністрації Борису Клімчуку продовжили термін державної служби на 5 років.

Про це Клімчук розповів в інтерв’ю ВІПу.

Відповідаючи на запитання, якщо не головою ОДА, то на якій роботі себе ще бачить Борис Клімчук, волинський губернатор зізнався: «Мені продовжили термін державної служби на 5 років».

«Це до теми мого 60-річчя для тих людей, які збираються відправити мене на пенсію», - додав губернатор.

«Я ж не інвалід ІІ групи, я – здоровий мужик, сивий, поранений, але я сьогодні на ходу», - сказав губернатор.

«Я дивлюся на своїх старших друзів, кожен з них намагається виходити з хати. Це дуже важливо для чоловіка», - сказав він.

«Інколи я думаю про той час. Я знайду собі заняття. У мене є дача (більшу частину побудував, коли був послом, за кожну копійку давав пояснення в прокуратурі) на Мельниках. Є батьківський будинок на Волі Любитівській з 2 гектарами землі і прекрасним садом, там управляється моя сестра. Та мені тільки встигати давати лад там. А ще я маю 10 товстезних книг про рибну ловлю, хочу стати колись рибалкою. Я мисливець, люблю природу, полювання, ліс. Думаю, що знайду чим зайнятися», - розповів губернатор Волині.

У прес-службі Волинської ОДА надали документ, який підтверджує слова Клімчука:


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Л А Д О М И Р Показати IP 24 Лютого 2011 10:09
в тому і справа що "ПЕРЕБУВАТИ". Сумно :( Всі вони перебувають.
stepan Показати IP 24 Лютого 2011 14:47
мої найщиріші співчуття Башкаленко та Ко. Ще 5 років. Ось тобі й відповідь хто кого і хто рулить.
він Показати IP 24 Лютого 2011 15:26
якраз після Бондаря і Романюка за пять рокув порядок наведе
власівець Показати IP 24 Лютого 2011 16:32
Клімчук - новатор. Все заворушилось в області. Має звязки. Розчистить область після Француза і Бондара. Розумний менеджер. А що бандеру не підтримує, то молодець. Помруть оті виродки, що помішані на ньому, і "память" заросте кропивою, як собача дупа мохом.
Л А Д О М И Р до власівець Показати IP 24 Лютого 2011 16:43
+ 100 за "собачу дупу" треба запам’ятати :)
дідо Показати IP 24 Лютого 2011 18:07
ше пять років самодурства та безграмотності...
M Показати IP 24 Лютого 2011 22:20
Це, значить, продовжили ще на 5 років комуністичну владу на Волині. До власівця - женеш на Бандеру і його прихильників, а сам назвався послідовником совіцького фашиста Власова. Доречі, як старий пердун із застійними прокомуніздженими мізками може бути новатором? Де таке бачено?!! Дорогу молодим професіоналам!
володя волинський Показати IP 25 Лютого 2011 12:44
Клімчук типовий совок.Висловив свої прокомуністичні повадки основа життя мисливство і рибалка.Раб орди януковичів безмозглий совок що можна від такого пісіонера в області чекати.Скоріше таких ворогів УКРАЇНСЬКОГО народу на звалище через осуд і суд за злочини!!!
Як кажуть в Одесі -це не одне й те ж... Показати IP 26 Лютого 2011 18:09
Продовжили термін державної служби на 5 років-це не значить,що продовжили термін перебування на займаній посаді на 5 років... Індульгенцією на "недоторканість" не володіє ніхто.На все-Воля Божа!!!
Мирон Показати IP 26 Лютого 2011 21:28
Цей Климчук комуняка завжди був ворогом Українського народу,порахуйте його статки.Добре платять наші вороги яничарам орди януковичів.!!
Сомик Показати IP 27 Лютого 2011 23:22
Хто б що не говорив, але Клімчук просто декласифікував Башкаленка, зробив з нього жалюгідну тінь губернатора на найближчі 5 років. Ось так і загасне зірка найяскравішого регіонала, який зумів знищити самого Толю Горбатюка
коля Показати IP 28 Лютого 2011 13:13
Нє щоб дати роботу молодим, то він ще й на пенсії буде працювати. Іди попрацюй простим робітником на пенсії!Там застарий? А в кабінеті сидіти і лексусами роз"їжджати молодий? А до чого тут інвалід? Я інвалід і що не працюю? думаєш пенсія як у тебе? Дедушка, іди на пенсію, не сором нашу область.
рашпіль Показати IP 28 Лютого 2011 19:32
Горбатюк набирається досвіду в Києві як мочить таких вискочок Башкаленків і йому подібних помаранчевих.Климчук з ним в команді- разом вони сила.А день заврішній покаже,хто є хто.
знаючий Показати IP 1 Березня 2011 17:35
Климчук розводить Башкаленка і Горбатюка,бо йому вигідно щоб у регіоналів був роздвой.Хлопці, помиріться і гоніть дідів та наводьте порядок на Волині.
кум Показати IP 2 Березня 2011 08:27
Старенький Пронь "під градусом" розповідав,як Башкаленко в 2006р.просив Горбатюка штовхати його на губернатора замість Бондаря, а він не давав,бо той не знав української мови.Треба знати Сашу-він горло всім перегризе,всіх кине і розведе,бо манія величі і параноя вже давно в його голові засіла.Так що трусись Волинь,бійтесь люди нові вожді ідуть.
Денис Показати IP 8 Березня 2011 18:55
Клімчук - розум! З таким послужним списком на Волині немає нікого. Двічі - голова ОДА, двічі - посол. Клімчука лайно вартніше, ніж Башкаленка мізки. Шкода, що бородатому "по квоті" навязали таких заступників. Один Карпюк розумний хлопець, тільки хамовитий. А заступник по гуманітарці - повний нуль. Його й ніхто не знає.
Денис Показати IP 8 Березня 2011 18:56
Клімчук - розум! З таким послужним списком на Волині немає нікого. Двічі - голова ОДА, двічі - посол. Клімчука лайно вартніше, ніж Башкаленка мізки. Шкода, що бородатому "по квоті" навязали таких заступників. Один Карпюк розумний хлопець, тільки хамовитий. А заступник по гуманітарці - повний нуль. Його й ніхто не знає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus