USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Новообрані депутати отримали посвідчення: Волиньрада розпочала роботу. Фото

25 Листопада 2020 11:43
Новообрані депутати Волинської обласної ради прибули на першу сесію та обиратимуть голову представницького органу влади.

Сесію, відповідно до чинного законодавства розпочав голова обласної виборчої комісії Іван Лазорко. Він зачитав протокол виборчої комісії та вручив усім депутатам посвідчення депутата обласної ради. По тому він разом з депутатами подякував голові обласної ради Ірині Вахович, яка побажала новому складу депутатів плідно працювати на благо майбутнього Волині.

Нагадаємо, першу сесію Волиньради 8 скликання призначили на 25 листопада. У складі ради VIII скликання – 64 депутати.

Читайте також: Остаточний список депутатів Волинської облради: від мандатів відмовилися 17 обранців

Після вручення посвідчень і відкриття сесії, з вітальним словом виступила народна депутатка Ірина Констанкевич. Вона передала привітала депутатів, які розпочали свою роботу заради Волині, від всіх нардепів Волині та персонально від народного депутата від Луцька, колишнього голови обласної ради Ігоря Палиці.

«Місія, яка стоїть перед вами в непростий час децентралізації, нового адмінустрою, багатьох викликів, є складною. І ви повинні сповна вирішувати питання, які стосуються економічно-господарського життя нашої області. Ми віримо, що ви все зробите для того, щоб волиняни відчували вашу підтримку, і, в свою чергу, ми готові усі допомагати у цій роботі, відшуковуючи додаткові можливості та ресурси й інші важелі для розбудови нашої Волині», – звернулася вона до депутатів.
Обрали депутати і тимчасову президію. До її складу увійшли Юрій Ройко (ЗА Майбутнє), Андрій Козюра (Батьківщина), Юлія Вусенко (ЄС), Олександр Сачук (Слуга Народу) та Юрій Поліщук (Свобода).

Також сьогодні депутати обиратимуть голову Волинської обласної ради. Депутати вже утворили 6 фракцій та обрали їх очільників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Арафат Показати IP 26 Листопада 2020 07:01
Якось не зайшло, зовсім не цікаво
ми Показати IP 1 Грудня 2020 08:24
вам не цікаво ? зате цікаво їм буде 5 років.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus