USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Поліція відзначила двох волинян за допомогу в розкритті злочину

18 Червня 2016 16:28
Заступник начальника Ковельського відділу поліції Олександр Ципко та голова Ковельської райдержадміністрації Віктор Козак вручили подяки за допомогу в розкритті крадіжки із місцевого магазину Жителям села Майдан Дмитру Кудацькому та Сергію Остапчуку. Чоловіки на гарячому затримали трьох злодіїв.

Про це повідомили у прес-службі волинської поліції.

Урочистість відбулася в сільському клубі. Керівники відділу поліції та районної державної адміністрації подякували селянам за особистий внесок у боротьбу зі злочинністю, активну життєву та громадянську позиці.

«Завдяки вашій громадянській позиції та небайдужості правопорушники піймані і за свої протиправні дії будуть притягнуті до відповідальності. Дякую вам за пильність і допомогу в розкритті злочину!», – зазначив заступник начальника Ковельського відділу поліції Олександр Ципко.

Нагадаємо, що в ніч на 3 червня близько 2 години на лінію «102» Ковельського відділу поліції надійшло повідомлення про крадіжку з магазину в селі Майдан. Злодії розбили заґратоване вікно та проникли в приміщення торговельного закладу. З собою крадії прихопили продукти харчування та алкоголь майже на 700 грн.. Однак, залишитись непоміченими їм не вдалось. Злодіїв на гарячому спіймали місцеві мешканці й викликали поліцію.

Як встановили поліцейські, крадіями виявились троє осіб із сусіднього села Рожищенського району - 34-річний чоловік, 44-літня дружина та неповнолітній син жінки. За місцем проживання зловмисників поліція тоді вилучила речі, які родина поцупили з цього ж магазину двома днями раніше.

Відомості поліція внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до шести років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ая Показати IP 19 Червня 2016 07:38
бачу що люди починають голодувати і тому вирішили зробити те що зробили. Жах!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus