USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Скільки добровольців з Волині захищають честь країни на сході

11 Лютого 2015 12:13
Під час четвертої хвилі мобілізації боронити суверенітет Україні на сході зголосилось 60 добровольців.

Про це стало відомо під час оперативної наради у голови Волинської ОДА Володимира Гунчика.

Так, зі слів виконувача обов’язків обласного військового комісара Романа Кулика, під час останньої хвилі мобілізації на Волині нарахували 60 бійців, які забажали захищати територіальну цілісність країни добровільно. До слова, така кількість добровольців становить 8 % від загальної кількості мобілізованих в області.

Разом і з тим, під час другого етапу четвертої хвилі мобілізації на потреби армії планують залучити не менш, ніж 25 одиниць військової техніки.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНСЬКІ АГРАРІЇ НЕ МОЖУТЬ ВІДДАТИ ТЕХНІКУ НА АРМІЮ, АЛЕ ВИХІД Є

Нагадаємо, раніше Роман Кулик назвав райони Волині, які найкраще та найгірше виконують мобілізаційні норми. Разом із тим він розповів, яких військових спеціальностей найбільш бракує на Волині.

Натомість, під четверту хвилю мобілізації підпадає 60 тисяч військовослужбовців, понад дві тисячі з яких - з Волині, розподіл роблять за наявністю мобілізаційних ресурсів.

До слова, про військових добровольців, у тому числі і з Волині, кінорежисери Леонід Кантер та Іван Ясній зняли документальний фільм «Добровольці Божої чоти». Його прем'єра відбулась учора, 10 лютого, у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus