USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Профіль користувача
Vitaliy
Дата реєстрації: 28 Січня 2017 14:27
Коментарів: 1
Відповідь юриста:
Доброго дня! В описаній ситуації якихось майнових чи юридично несприятливих наслідків для матері та сестри особи, яка взяла кредит, за умови, що вони юридично не виступали не майновими не фінансовими поручителями, немає. А можливі дзвінки працівників банку чи колекторів можна просто ігнорувати.
Відповідь юриста:
Доброго дня! В цьому випадку слід подати скаргу до Управління державної архітектурно-будівельної інспекції в області для проведення ними відповідної перевірки. Після такої перевірки, у випадку констатації будівельного порушення, необхідно буде подати до суду для приведення переобладнаного нерухомого майна у попередній стан.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Нотарісу себе перестраховує від можливих оскаржень. При чьому той із Вас, хто прописаний, вважається таким, що автоматично прийняв спадщину. В даному випадку діє презумпція зареєстрованого місця проживання. Можете такі заяви, які вимагає нотаріус, оформити в будь-якого нотаріуса за місцем фактичного проживання, і надіслати нотаріусу, який веде спадкову справу.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Щодо того, що такі діти не ізольовані від інших - то це цілком нормально на сьогодні, враховуючи тенденції інклюзії, та такі норми законодавства: Конвенція про права дитини: ст. ст. 23, 25 Особлива турбота дітям-інвалідам; дитина-інвалід має право на особливе піклування та умови життя, які забезпечать її гідність та участь у житті суспільства. Конвенція про права осіб з інвалідністю: стаття 17, Захист особистої цілісності: кожна особа з інвалідністю має право на повагу до її фізичної та психічної цілісності нарівні з іншими.

Щодо правомірності закріплення - особливих порушень в цьому не вбачаю. В той же час з такими дітками мають перебувати і підготовлені до цього спеціалісти. А ось щодо відповідальності зауважу, що в цьому випадку її для доньки немає ніякої. Оскільки Ваша донька практикант, а не штатний працівник дитячого табору.
Система Orphus