USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.92
Профіль користувача
Anna_S
Дата реєстрації: 5 Грудня 2017 23:40
Коментарів: 0
Відповідь юриста:
Доброго дня! Стане, він успадкує частку квартири діда. При цьому, якщо у свідоцтві про народження дід вписаний як батько тата саме з таким прізвищем яке є у нього у всіх документах - тоді питань не виникатиме. Якщо ж вони у свідоцтві про народження батька вписані з однаковими прізвищами, а наразі у діда прізвище в паспорті та в правовстановлюючих документах на квартиру різні - тоді бажано зараз усунути цю обставину в судовому порядку, подавши відповідну заяву про встановлення факту, що має юридичне значення.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Під розрахунковими коштами мається на увазі виплата зарплати, а також компенсації за невикористану відпустку. Згідно статті 116 КЗпП, при звільненні працівника виплата всіх сум, що належать йому від підприємства, установи, організації, провадиться в день звільнення. Якщо працівник в день звільнення не працював, то зазначені суми мають бути виплачені не пізніше наступного дня після пред'явлення звільненим працівником вимоги про розрахунок. Про нараховані суми, належні працівникові при звільненні, власник або уповноважений ним орган повинен письмово повідомити працівника перед виплатою зазначених сум. В разі спору про розмір сум, належних працівникові при звільненні, власник або уповноважений ним орган в усякому випадку повинен в зазначений у цій статті строк виплатити не оспорювану нею суму.

Тому, якщо роботодавець не розраховується, для початку можна звернутись із скаргою до підрозділу управління держпраці у відповідному регіоні.
Система Orphus