USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92
Mik (галицька миша): Чому племiнниця викреслила тiтку з «реєстру друзів»
19 Листопада 2014 12:04
0
Алiна, вже не молода жiнка, живе в Росiї, на Далекому Сходi. Її мати, сестра Катерина i племiнниця Ольга (дочка сестри) живуть у Чернiвцях, у столицi Буковини. Стосунки мiж родичками завжди були близькими i теплими.

Але протягом 2014 року все змiнилося.

22-рiчна Ольга викреслила тiтку зi списку своїх "друзiв" у соцмережах. Викреслила не внаслiдок яких-небудь особистих непорозумiнь, а через те, що Алiна зберiгає i пiдтримує зв'язки з родичами i знайомими - мешканцями Донеччини. Мiсяць тому молодичка написала тiтцi на електронну адресу: "Не вiдправляй оцих "донецьких" до нашого мiста. А якщо все ж вiдправлятимеш, не посилайся на нашу родину. Нам не потрiбне погiршення стосункiв з сусiдами через "сепаратiв". Бо тутешнi жителi не люблять оцих, з Пiвденного Сходу. I негативно ставляться до тих, якi їх сюди запрошують."

Що має вiдповiсти Алiна? Вона спiвчуває усiм своїм родичам. Їй страшно усвiдомлювати, що вони опиняються на рiзних сторонах "лiнiї фронта".

...А 85-рiчна жiнка, уродженка Полтавщини, мати Алiни i Катерини, бабуся Ольги, згадує розповiдi свого батька, учасника Громадянської вiйни минулого сторiччя. Про те, як "син проти батька, брат проти брата". Як тодi, майже сторiччя тому, через полiтичне протистояння розривалися сiмейнi зв'язки.

Згадує - i бачить, як iсторiя повторюється...
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Як ВФЯ втiк вiд галицьких мишей
Річниця з дня народження Євгена Петрушевича.
Громадськi активiсти у Львовi влаштували у супермаркетi акцiю з участю мишей та щурiв
Коментарів: 2
Азов Показати IP 26 Листопада 2014 22:51
Хто цю провокаторшу тупу сюди запустив? Воно щось пише, але виходить все проти України. Це у нас громадянська війна? Весь світ визнав, що це агресія Росії, одна лише ця донецька пацючка пише про громадянську війну. Фе, більше читати не буду і не раджу нікому. Тупа отрута.
Mik (галицька миша) до Азов Показати IP 30 Листопада 2014 04:36
1).Ти читай уважно, хоча б нiки, i не ображай мишей, не плутай нас iз "пацюками". (Цитую тебе.) Кого ти бачиш на аватарцi? Хiба щура? 2).Навiть маленьке мишенятко зрозумiє, що ти не волинянин i не галичанин. Твої звороти тебе одразу викривають. 3).Мова в публiкацiї йде про громадянську вiйну минулого сторiччя. Навчись читати український текст!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus