USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Mik (галицька миша): Невже вiдбудеться закарпатський ERROR?
Читаючи блог Т.Чорновола, знайшов посилання на чиюсь публiкацiю про настрiй закарпатських "сепаратiв". Забажав прочитати. Кликнув мишкою на назву, але отримав повiдомлення про "error 404".
Не знаю, який "error" (помилка) трапився у Мережi. Але, щодо закарпатцiв, вони можуть припуститись ДУЖЕ ВЕЛИКОГО "ЕRRОRу"! Принаймнi, угорцi цього ERRORy очiкують. Iз нетерпiнням. Достатньо згадати березень 1939 року.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
35 рокiв тому (27 грудня 1979 року) вiйська СРСР увiйшли в Афганiстан.
Роковина вбивства ерцгерцога Франца-Фердинанда.
Заява галицької мишi про себе.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus