USD 39.56 39.80
  • USD 39.56 39.80
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.72 9.90

У Києві затримали валютного шахрая з 7 мільйонами фальшивих гривень

16 Жовтня 2019 16:15
У Києві затримали 22-річного шахрая, який хотів купити валюту за фальшиві гривні. А підроблених грошей у нього виявилося понад 7 млн грн.

«Молодик розмістив на сайті оголошення про купівлю іноземної валюти, на яке відреагував потерпілий. Під час зустрічі в автомобілі підозрюваного потерпілий продемонстрував наявність 15 тисяч доларів США для обміну. Проте, коли шахрай передав йому гривні, чоловік виявив, що грошові купюри несправжні. У зв’язку із чим обмін не відбувся, а афериста затримали за гарячими слідами», – повідомила пресслужба прокуратури Києва.

Під час обшуку вдома у хлопця знайшли близько 7 млн грн фальшивок та устаткування для їхнього виготовлення.

Шахраю повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.15, ч.3 ст. 190 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці проводять слідчі дії та встановлюють можливих співучасників злочину, а також аналогічні епізоди в інших районах столиці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
O_o? Показати IP 16 Жовтня 2019 16:20
На купюрах пише "це прикол" -))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus