USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93
Профіль користувача
Ksu
Дата реєстрації: 17 Липня 2016 09:00
Коментарів: 0
Відповідь юриста:
Доброго дня! Я Вас консультую в розумінні податкового законодавства, яке стосується сплати податку на нерухомість. Щодо квартири, яка куплена під час шлюбу, і юридично власником якої значиться чоловік - то обов'язок сплатити податок на нерухомість виникатиме в чоловіка за умови, що площа такої квартири більше ніж 60 кв.м. Відповідно у Вас виникне податкове зобов'язання, якщо сумарна площа тієї квартири, власником якої Ви є, та частки батьківської квартири, більше ніж 60 кв.м. (податок нараховуватиметься на площу, що перевищує 60 кв.м.).

У розумінні обставин сплати податку на нерухомість, Ваш чоловік не являється співвласником квартири, право власності на яку зареєстроване за Вами, і в будь-якому випадку не являється співвласником половини батьківської квартири (звісно за умови, що така половина батьківської квартири не була вами придбана за договором купівлі-продажу, укладеного з батьками під час шлюбу).

Неповнолітні діти не являються співвласниками зазначеного з запитання нерухомого майна (звісно за умови, що вони не значаться такими в правовстановлюючих документах).
Система Orphus