USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94
Стасюк Людмила Леонідівна
0

Дата народження

25 лютого 1971 р.

Діяльність

депутатка Волинської обласної ради

Партія

Сила і Честь

Посада

доцент кафедри документознавства та інформаційної діяльності Академії рекреаційних технологій і права

Вчений ступінь

кандидата політичних наук зі спеціальності «Політичні інституту та процеси»

Проживає

Луцьк

Народилася 25 лютого 1971 року в смт. Демидівка Рівненської області.

Освіта:

У 1993 році закінчила Луцьки державний педагогічний інститут ім. Лесі Українки за спеціальністю «Географія і біологія» та здобула кваліфікацію вчителя географії і біології.

Рішенням спеціалізованої вченої ради Інституту держави і права імені В.М. Корецького на підставі прилюдного захисту дисертації присуджено науковий ступінь кандидата політичних наук зі спеціальності «Політичні інституту та процеси».

28 березня 2013 року присвоєно вчене звання доцента кафедри цивільного, господарського та кримінального права».

Кар’єра:

Свій трудовий шлях розпочала з 1993 року, обіймаючи посади молодшого наукового співробітника Волинського краєзнавчого музею; старшого лаборанта кафедри ботаніки Волинського державного університету імені Лесі Українки; консультанта-керівника служби з питань жінок, матерів і дітей секретаріату облдержадміністрації; заступника ректора з довузівської підготовки молоді Луцького біотехнічного інституту Міжнародного науково-технічного університету; проректора з навчально-виховної роботи, доцента кафедри права Луцького інституту розвитку людини університету «Україна».

В Академії рекреаційних технологій і права працює з часу її заснування; спочатку на посаді в.о. ректора, а з 01.09.2014 – на посаді першого проректора, проректора з навчально-виховної роботи, за суміщенням на посаді доцента кафедри документознавства та інформаційної діяльності.

Авторка численних наукових праць, учасниця семінарів, науково-практичних конференцій.

За наукову та педагогічну діяльність була нагороджена нагрудним знаком «Відмінник освіти України», Грамотою Верховної Ради України.

Громадська та депутатська діяльність

Член політичної партії «Сила і Честь».

У 2020 р. обрана депутаткою Волинської обласної ради від Волинської обласної організації політичної партії «Сила і Честь». Членкиня постійної комісії з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку.
Система Orphus