USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Аваков натякнув Порошенку, що не допустить скупки голосів на виборах

19 Січня 2019 23:04
МВС і Нацполіція не допустить підкуп виборців і скупку голосів на президентських виборах.

Про це в Facebook повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, передає Страна.

«Є численні сигнали про формування виборчих «сіток» й організації схем по скупці голосів за «чорні» гроші. Хочу попередити хитрих політтехнологів поки не пізно – МВС і Нацполіція ретельно вивчає цю інформацію, ми не допустимо підкупу виборців і скупки голосів», – заявив міністр.

Аваков додав, що МВС буде реагувати на ці процеси, що «можливо буде для багатьох несподіваною публічної катастрофою».

«Не беріть участі у брехні й помилкових діях – не допускайте помилок! Не торгуйте майбутнім! Ми ​​будемо діяти жорстко. Незалежно від яскравості й соціального статусу кандидата, ступеня його опозиційності й провладності! Запам’ятайте ці кілька рядків. Прочитайте уважно всі ті, кому вони адресовані», – підкреслив глава МВС.

Допис Авакова можна розцінити як натяк в першу чергу Петру Порошенку, оскільки саме щодо його штабу зараз надходить численна інформація про підготовку масової скупки голосів через так звані «сітки».

Як повідомлялося раніше, учасникам «соціологічного проекту», організованого командою Порошенка, платять по 1000 гривень за анкетування виборців. У Хмельницькому відбулися заходи для «волонтерів», які виявили бажання проводити «соціологічне опитування щодо ставлення до ситуації в Україні». З-поміж завдань тих, хто проводитиме опитування, – виявляти прихильників чинного Президента та підтримувати з ними зв'язок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин2 Показати IP 19 Січня 2019 23:22
І в Луцьку опитують, паралельно озвучуючи заслуги президента....
Анонім Показати IP 20 Січня 2019 10:03
Ще один "справедливий"!
Навуходоносор Показати IP 20 Січня 2019 10:55
Прессовать оппонентов ПОПа будет, это факт, а вот в отношении самого ПОПа - будет полный нейтралитет. А значит, поддержка. "Янтарный" барыга "шоколадному" - друг, брат и товарищ, точнее - "ворон ворону глаз не выклюет". В настоящий момент еще не решился с главным вопросом: на кого ставить ставку?
скептик Показати IP 20 Січня 2019 11:02
"МВС і Нацполіція не допустить підкуп виборців і скупку голосів на президентських виборах". ВСЕ ТІЛЬКИ ПІД КОНТРОЛЕМ БАБАКОВА !!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus