USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Ноги ростуть з Волинської ОДА»: хто міг замовити кримінальну справу проти кандидатів на голів ОТГ

7 Грудня 2018 11:33
З виборами та відчайдушними спробами влади накрутити рейтинг БПП на Волині пов'язують обшуки у своїх помешканнях голова Луцької районної ради, кандидат на посаду голови Підгаєцької ОТГ Валентин Приходько та депутат районної ради, кандидат на посаду голови Гіркополонківської ОТГ Вадим Веремчук.

Про це йшлося під час прямого ефіру з Валентином Приходьком та Вадимом Веремчуком 6 грудня на телеканалі «Аверс». Вони розповіли про обшуки, які здійснювали у їхніх помешканнях працівники УЗЕ за сфабрикованими звинуваченнями.

Як поінформував Валентин Приходько, у результаті обшуку не знайшли нічого, що стосувалося б цього провадження – ані документів, ані флеш-носіїв тощо. Не на камеру згодом, з його слів, силовики сказали, що «ноги ростуть з Волинської ОДА», зокрема, до цього причетне керівництво. Жителів Підгаєцької ОТГ він закликав не боятися, адже за ними правда.
Вадим Веремчук зауважив, що подібних дій влади не було раніше за жодного президента. Такі дії вигідні тим, хто балотується від провладних сил. Влада показує, що може провести обшук, залякуючи таким чином потенційних кандидатів від опозиції. Та додав, що, на його думку, президент навіть не знає про те, що діється на Волині і якими засобами ті, хто тут керує, намагаються накрутити рейтинг БПП.

«Я хочу звернутися до нині діючої влади і до силовиків. Шановні колеги, ви перетнули межу розумного, толерантності, людяності, чесності. Так себе поводять тільки слабаки і перемога буде за нами, я щиро в це вірю», - підсумував Валентин Приходько.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Олена Показати IP 7 Грудня 2018 11:36
Це ж такий чесний йде на посад Голови Гіркої Полонки Собуцький так себе розрекламував на Фейсбук. Чесний молодий і вже прийшов з АТО! Самопоміч в команді з Вусенко
Пильний Показати IP 7 Грудня 2018 12:09
Глитаям - як ви нас усі задовбали! Коли Ви вже дасте можливість жити звичайним українцям? У країні війна, а вони все дерибанять і за крісла б'ються. Ще не наїлися?
Стефанія Показати IP 7 Грудня 2018 13:09
Піар! А Веремчук - не самовисуванець, а очільник Самопомочі Луцького району
Я до Стефанії до Стефанія Показати IP 10 Грудня 2018 08:35
Не Самопомочі, а Свободи.
А тим часом, Показати IP 7 Грудня 2018 14:09
незалежно від чиновників, зима прийшла несподівано - як перше кохання... Из-за ветра, из-за вьюги Опустели все пути, Не придут к тебе подруги Вместе вечер провести. Замела метель дорожки, – Пробираться нелегко. Но огонь в твоем окошке Виден очень далеко.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus