USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Чоловіча «висота» і стрибки із жердиною: лучан кличуть на третій день ЧУ

20 Липня 2018 08:15
У п`ятницю, 20 липня, на “Авангарді” - третій день чемпіонату України з легкої атлетики, інформує ФЛАВО.

Вечірня програма стартує із 16.50 і триватиме до 19.30. “Цвяхом” третього дня для волинян, звісно, стане метання молоту. Тут у секторі змагатиметься Іра Климець. Вона вже має норматив для того, щоб їхати на чемпіонат Європи у Берлін, і є лідером сезону в Україні, метнувши молот на 72,63 метри. Справа за малим — вдало виступити на домашньому чемпіонаті. Підтримуємо Іру в секторі!

Цього дня на “Авангарді” цікавою буде чоловіча “висота”, стрибки із жердиною і півфінали на 200 метрах.

Поруч із великим спортом організатори приготували розважальну програму — діти зроблять перші кроки у спорті на дитячому легкоатлетичному майданчику, усі присутні на змаганнях матимуть можливість взяти участь у розіграші призів від партнерів чемпіонату. Є нагода й повправлятися на віртуальному симуляторі бігу — спеціальні окуляри перенесуть вас на віртуальний стадіон і зможете пробігти стометрівку!


Нагадаємо, Чемпіонат України з легкої атлетики стартував у Луцьку 18 липня і триватиме на луцькому стадіоні «Авангард» до 21 липня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СПОРТИВНИЙ ЖУРНАЛІСТ ПОРІВНЯВ ЧУ В ЛУЦЬКУ З ЧЕМПІОНАТОМ США

До слова, перший день був небагатий на фінали і це природно. Бар’єрний спринт прогнозовано виграла Анна Плотіцина, в чоловіків —Артем Шаматрін, причому із персональним рекордом і повторенням нормативу на Берлін. Багатоборець Олексій Касьянов був, до речі, тут бронзовим. На 10 кілометрах усіх з гандикапом випередив Микола Нижник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus