USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Катастрофа АН-26: ДБР спростовує інформацію про відмову двигуна

30 Вересня 2020 14:44
Інформація про відмову двигуна як причини катастрофи АН-26 під Чугуєвом Харківської області не відповідає дійсності. У літака відмовив тільки один з датчиків.

Про це заявив начальник Головного слідчого управління Держбюро розслідувань (ДБР) Максим Борчаковский.

За його словами, у літака відмовив тільки датчик тиску, але не двигун.

«Те, що говорять про відмову двигуна, не відповідає дійсності», – підкреслив Борчаковскій.

Він також зазначив, що уламки визнані речовим доказом і заарештовані судом. Триває розшифровка «чорних скриньок».

Крім того, Борчаковский допускає, що переговори пілотів можуть опублікувати для зняття інсинуацій. На сьогодні допитано близько 50 осіб і курсанта, який вижив. Тіла загиблих курсантів віддадуть сім’ям до кінця тижня після завершення ДНК-експертиз.

Нагадаємо, з уламків літака АН-26, що впав на Харківщині, вже дістали бортові самописці. Розшифровка «чорних ящиків» повинна завершитися на цьому тижні.

Як повідомлялося, АН-26 Збройних сил України зазнав аварії 25 вересня біля Чугуєва Харківської області під час навчального польоту. На його борту перебували 27 людей, 1 курсант вижив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
123 Показати IP 30 Вересня 2020 17:40
Дуже дивні такі заяви, оскільки розслідування ще не проведено, не проаналізований вміст чорних ящиків, не співставлено з іншими даними і тд.
Я Показати IP 30 Вересня 2020 20:48
Простіше зробити винуватим покійного, ніж судитися з різними свинарчуками-пашинськими.
аватар Показати IP 30 Вересня 2020 22:28
За Волноваху винуватий майор Полінкевич (покійний) за розрив міномета на ровенському полігоні винуватий капітан Тихоновський (покійний) мабуть за Ан-26 ш буде виний командир екіпажу майор Кишеня (покійний) мабуть буде так. І друге чому не чути жодного льотчика-іспитателя їх ще є немало і в Києві і Харкові і в Запоріжжі. А то получається головний *соснознавець* Харківської ОДА став головним авіаційним експертом, шо чи британське чи американське бюро безпеки на траспорті просто курить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus