USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучани пропонують купити евакуатор, аби боротися з автохамами

2 Грудня 2017 17:42
У єдиній системі місцевих петицій лучани зареєстрували звернення до Луцької міської ради, аби владці закупили чи орендували евакуатор. Автор петиції зауважує, що останнім часом у місті побільшало автотранспорту, який паркують у заборонених місцях.

Автор електронної петиції «Місту потрібно евакуатор для боротьби з порушниками паркування авто» - Темчук Олександр Володимирович.

«Останнім часом автомобілів на вулицях міста побільшало. Тому кількість порушень правил паркування значно підвищилася. З метою боротьби із порушниками слід закупити чи орендувати евакуатор. Це змусить водіїв задуматись над правилами дорожнього руху та знизить створення незручностей для мешканців обласного центру», - йдеться у звернення.

Петицію зареєстрували 30 листопада 2017 року. Станом на 2 грудня уже є більше 70 підписів. Всього необхідно 300 голосів. До кінця збору підписів залишилось ще 12 днів.

Нагадаємо, раніше в Луцьку вже брали в оренду евакуатор, однак замість користі, горе-бізнесмени на ньому «нагріли руки».

Йдеться про договір, який у жовтні 2016-го року підписав тодішній профільний заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко з ПП «Паритет-захід». Власником евакуатора був медіа-менеджер і ресторатор Володимир Пащенко, який після укладання договору виставив машину на продаж. За час оренди вона лише двічі була в роботі, адже весь інший час евакуатор був несправним.

Коли ж невигідний для міста договір розірвали, Володимир Пащено почав вимагати з міської казни за його «послуги» десятки тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
123 Показати IP 2 Грудня 2017 17:55
Підтримую, хай краще борються в автохамами ніж гаражі зносять та паркани. Від автохамів ще й прибуток до бюджету міста від штрафів.
Двірник Показати IP 2 Грудня 2017 19:26
Якщо муніципальній та поліцейським на це все по цимбалам, так буде і тим хто на евакуаторі. Давайте більше парковок, розширюйте дороги та двори, будуйте нові будинки з великими парковками, закривайте тротуари відбійниками.
Водій Показати IP 2 Грудня 2017 21:51
Навіщо витрачати гроші на іграшку - евакуатор, який не виправдав себе. Треба виховувати порушників правил штрафами. І дохід у казну буде і людина, яка поставила машину неправильно не буде бідкатися із зникненням авто.
ІВАН Показати IP 3 Грудня 2017 12:09
ТАК ХТО ДОПУСТИТЬ ТОЙ ЕВАКУАТОР ...ДО МАШИН З ЧОТИРИЗНАЧНИМИ ОДИНАКОВИМИ ЧИСЛАМИ ????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus