USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Розрахуватися за евакуатор Пащенка пропонують, взявши новий

17 Серпня 2017 12:05
Чотири місяці судиться комунальне підприємство «АвтоПаркСервіс» за несправну техніку медіа-менеджера і ресторатора Володимира Пащенка. Щоб розрахуватися з боргами минулих років, пропонують альтернативне рішення – взяти в оренду новий евакуатор.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 17-го серпня

Звітуючи про роботу комунальних підприємств, в.о. директора департаменту економічної політики Костянтин Патракеєв повідомив, що не виконали планові показники по доходах КП «АвтоПаркСервіс» – 46,3 %. У грошовому вимірі недовиконання становить 317,8 тисячі гривень.

Їх пов’язують із судовим процесом щодо розірвання договору з надання послуг із евакуації автомобілів та перенесенням відкриття паркувального майданчика на вулиці Кривий Вал.

Ситуацію пояснив директор комунального підприємства «АвтоПаркСервіс» Сергій Денисенко.

«Із листопада 2016 року евакуатор мав працювати й заробляти гроші, але цього не було, він постійно був на ремонті, машина була несправна. Оренда тривала до квітня 2017 року й ми розірвали договір. Відповідно, маємо борг перед ними 84 тисячі гривень, фактично за не виконані роботи», - каже Денисенко.

Нагадаємо, що договір на оренду неякісного евакуатора підписав від імені Луцькради в 2016-го році тодішній профільний заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко з ПП «Паритет-захід».

ЧИТАТИ ЩЕ: ПАЩЕНКО ДАВ В ОРЕНДУ НЕСПРАВНУ МАШИНУ - БІЗНЕС НА ЛУЦЬКІЙ КАЗНІ

Із цього приводу член виконкому Ігор Муковоз висловив обурення, мовляв, це неприйнятно витрачати кошти міської казни намарно.

«Ми купили евакуатор, про який довго говорили, щоб ніби він дасть нам прибуток. А евакуював одну машину і ми їм тепер винні майже 100 тисяч гривень. Як так, щоб із міського бюджету віддавати кошти невідомо куди?, - висловився Муковоз.

Поки тривають судові спори, член виконкому Ігор Алєксєєв запропонував взяти новий евакуатор.

«У Києві необхідно заплатити 1200 гривень за неправильну парковку. Пройтися від міської ради до Київського майдану й ми знайдемо 10 машин, які потрібно евакуйовувати. Це прибутково й дасть можливість віддати борги та заробити», - наголосив Алєксєєв.

Відтак, секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови, член виконкому Григорій Пустовіт дав доручення директору КП «АвтоПаркСервіс» вивчити це питання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus