USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.78 9.90

Міжміським і приміським маршруткам заборонили проїзд центром Луцька

30 Серпня 2023 15:23
Міжміським і приміським автобусам заборонили проїжджати центральними вулицями та проспектами Луцька.

Відповідне рішення депутати прийняли 30 серпня на сесії міської ради.

Вони розглянули питання про внесення змін до рішення «Про забезпечення дотримання Закону України «Про автомобільний транспорт» на вулицях Луцька».

Зміни передбачають заборону проїзду транспортних засобів, що здійснюють перевезення пасажирів приміськими та міжміськими автобусними маршрутами, проспектами Волі, Василя Мойсея, Перемоги, Соборності та вулицями Винниченка, Парковою, Богдана Хмельницького, Яровиця.

Заборона не поширюється на маршрути, де організатором перевезень пасажирів є виконавчий комітет Луцької міської ради.

Як вказано в пояснювальній записці, ухвалення такого рішення сприятиме покращенню транспортного сполучення між населеними пунктами Луцької громади, підвищенню рівня безпеки перевезень пасажирів і якості надання послуг населенню громадським транспортом, збільшенню пропускної спроможності вуличної мережі Луцька, зменшенню заторів, зменшенню пересадок на інші види транспорту тощо.

Нагадаємо, лучани скаржаться на завантаження вулиць приміськими і міжміськими автобусами, через які утворюються затори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
місцевий Показати IP 30 Серпня 2023 16:21
перевізники зажралися .... починається навчання .. треба бабки заробляти
1642 Показати IP 30 Серпня 2023 16:38
Як буде їздити 107 ківерцівський?
123 Показати IP 30 Серпня 2023 17:02
А на якій підставі?
Цікаво Показати IP 30 Серпня 2023 17:11
От тільки в бюджетних установах міста і не тільки працює дуже багато людей які дістаються міста приміськими автобусами. Тепер їм доведеться пересідати на міський транспорт, як мінімум, 2 рази що робить їх роботу нерентабельною. Цікаво хто окрім них почне страждати від цього?
А нех знають ! Показати IP 30 Серпня 2023 17:16
У відповідь - заборонити жителям Луцька збирати гриби в цуманському лісі ! Перекопати Стир, шоби не протікав через Луцьк !
Так до А нех знають ! Показати IP 30 Серпня 2023 18:45
I ще лiтак Луцьк-Кiверцi, Луцьк-Рожище... та iншi без промiжних зупинок по мicту
Петро Показати IP 30 Серпня 2023 21:14
Безглузде, ідіотське рішення. І незаконне. Коли ще був обком, то забороняли їхати автобусам і троллейбусам по вул.Леніна, нині ті самі персони забороняють рух по Волі. Містечковий феодалізм. Сотні людей з.сіл ранком їдуть у Луцьк на роботу, до лікарів, на ринки. Їм що, кружляти околицями Луцька?А приміські громади в себе візьмуть заборонять. Дурість. Не більше. Одна з чергових.
ЗнайЮ Показати IP 30 Серпня 2023 23:05
Справжня причина заторів, це приватний транспорт, а не громадський.
Лучанин до ЗнайЮ Показати IP 31 Серпня 2023 07:29
Вже всі чули що проблеми з природою через те що люди дихають. Причина у недолугій дорожній інфраструктурі. На скільки зменшила пропускну здатність пр.Волі остання "реконструкція"? Останнє: їде маршрутка 25 30 км/год, на зупинках не зупиняється, бруківку обїзжає, за нею колона від Київського майдану і аж до Шопена. Хоча, ця маршрутка теж приватний, а не державний транспорт.
Проїздний до ЗнайЮ Показати IP 31 Серпня 2023 07:58
Судіть самі. Раніше, коли був комунальний автобусний транспорт, і були проїзні квитки, я міг робити 2-3 пересадки в день з автобуса на тролейбус . Тепер при пересадці з однієї маршрутки в іншу я маю платити 14 грн, і мені вигідніше брати власну автівку і добиратись на роботу. Ось вам і корки на дорогах. Луцьк пасе задніх в переході на комунальний транспорт. Подивіться на прикладі Варшави Любовна чи Софії. Маршруток там НЕМАЄ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus