USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.90 10.12

На вихідних на Волині спіймали 16 п'яних водіїв

29 Квітня 2024 19:24
Протягом вихідних волинські патрульні виявили та задокументували 16 фактів керування транспортними засобами водіями з ознаками сп’яніння.

Зокрема у Ковелі інспектори зупинили авто марки Mercedes за порушення ПДР. В ході спілкування із водієм, поліцейські помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Драгер показав 1,37 проміле.

Ще одного нетверезого керманича зупинили під час комендантської години. Він рухався на мотоциклі Geon Unit, а також перебував з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Результат – 1,58 проміле.

Також у Ковелі патрульні помітили легковик марки Opel Combo, який порушив правила дорожнього руху. Його зупинили та під час спілкування у керманича поліцейські помітили ще й ознаки сп’яніння. Чоловік пройшов освідування на місці. Результат – 2, 84 проміле.

Читати ще: Від удару причіп відлетів, бус перекинувся: на Волині сталася ДТП. Відео

У Луцьку зупинили транспортний засіб BMW, який рухався в населеному пункті зі швидкістю 76 км/год. Також поліцейські помітили у водія і ознаки сп’яніння. Драгер показав 2,06 проміле.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вітька Показати IP 29 Квітня 2024 21:56
І скількі авто забрали на війну? Чи тількі вміємо рахувати скількі нам авто конфіскованих латвія чи литва передала.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus