USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Нехай знає вся Україна»: волинський ветеран АТО про створення ТСК щодо подій в Іловайську та Дебальцевому

5 Серпня 2020 10:56
Народні депутати партії «За майбутнє», яку очолює Ігор Палиця, ініціювали створення тимчасової слідчої комісії щодо розслідування подій в Дебальцевому, Іловайську та Слов’янську. До слова, доброволець, учасник АТО Богдан Пташник неодноразово закликав інших голів політичних сил не саботувати створення цієї ТСК. Про це йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс».

«Нашу ініціативу підтримала Луцька міська рада. Вочевидь через це й виник скандал з губернатором, маю на увазі його хамське звернення до представників органів місцевого самоврядування, – повідомив Богдан Пташник. – Наразі звернення до парламенту з вимогою створити ТСК зареєструвала Криворізька міська рада і днями зареєструє Сошичненська громада з Камінь-Каширського району. Дуже неприємно, що не відгукнулася жодна наша політична організація в області».

З його слів, незрозумілою є позиція очільників обласних осередків політичних партій, зокрема «Голосу», БЮТ, «Європейської солідарності», «Слуги народу». Богдан припускає, що саботаж перекинувся вже на області. Утім зазначає, що на ініціативу щодо створення ТСК вже відгукнулися ветерани зі Львівщини, Житомирщини.

Читати ще: «В пам’ять про полеглих, покалічених і зниклих безвісти»: атовець з Волині вимагає від влади правди про війну

«Для нас, волинян, це ключове питання, – вважає Богдан Пташник. – Адже тодішній головнокомандувач усю область назвав зрадниками і боягузами, розформувавши 51-шу бригаду».

На його думку, саме тимчасова слідча комісія має встановити, хто відповідатиме за події в Дебальцевому та Іловайську. «Нехай це буде озвучено з трибуни Верховної Ради. Якщо виявиться, що на той момент головнокомандувач був абсолютно правий – нехай буде так. Але я в цьому сумніваюся, адже всі ми добре знаємо, як воювали наші хлопці. Та якщо виявиться, що винен він, винен начальник штабу, нехай про це знає вся Україна», – висловив свою позицію ветеран.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
я Показати IP 5 Серпня 2020 11:44
358 партій в Україні.... вибори без виборів... лох*ми тільки легітимні роблять вибори....а якби л*хи не пішли всі масово на вибори- вибори відбулися б чи ні?
123 до я Показати IP 5 Серпня 2020 15:04
ТСК щодо подій в Іловайську та Дебальцево ніколи не скаже правди, не назве винними росію та російські війська. Зараз це табу, як і слово війна. У нас "та сторона" і "мір".Але це тимчасово.Буде і правда, і кожній події правдива оцінка.
Пєтрухан Показати IP 5 Серпня 2020 11:50
І чому я повернувся до Куєва?
Ківерці Показати IP 5 Серпня 2020 12:29
А може ви ініціюєте створення ТСК по здачі Києва в 1941 році, чи форсуванні Дніпра в листопаді 1943 року? Уже розслідували десятки разів. Але треба перед місцевими виборами показати псевдопатріотизм. Ви краще розслідуйте що твориться зараз на лінії зіткнення під час так званного пиремир'я: по нас стріляють, а нам заборонено відповідати.
Клава Показати IP 5 Серпня 2020 15:23
Історії належить дати належну оцінку діям перших президентів, котрі задурно віддавали ядерну зброю, розбазарювали одне з найбільших в світі ЧМП, всяким Юлькам, котрі через власну партію приводили до влади зрадників, а ті знекровлювали ЗС, паркетним генералам, котрі не уявляють всесвіту без путін-forever..
Олег Показати IP 7 Серпня 2020 19:38
А чому пташнік не ініціював цю срану ТСК тоді , коли був в партії "Самопоміч" ??? Іловайськ ,Слов'янськ - це ж було у 2015 році ! Політичний колобок ти , пташник чмошний)
Чмошніку Олегу до Олег Показати IP 22 Серпня 2020 12:58
Того, що тоді ТСК по цих питаннях було. Але висновки "поховали". Були б в тебе мозги, то б знав, що нове скликання парламенту - нова ТСК

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus