USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучанин, який п’яним протаранив 3 авто, – учасник клубу автоспорту. Відео моменту ДТП. Уточнено

13 Грудня 2020 22:54
Молодик, який у нетверезому стані скоїв зіткнення з трьома автомобілями, є добровільним учасником Луцької федерації автоспорту «Lutsk Racers». Авто, за кермом якого він був, має відповідну символіку, а сам водій брав участь в заходах клубу.

Нагадаємо, ввечері 12 грудня на проспекті Відродження водій легковика Skoda на великій швидкості врізався в бус та протаранив ще два автомобілі. Згодом виявилося, що водій був в стані сильного алкогольного сп’яніння. Відео моменту ДТП потрапило на камеру відеореєстратора очевидця.
Як стало відомо Інформаційному агентству Волинські Новини, юнак, який перебував за кермом, є добровільним учасником місцевого автоклубу «LutskRacers», членів якого звинувачували в трощінні лампадок, які запалили в пам’ять про жертв Голодомору. Проте представники клубу відхрестилися від участі в цьому інциденті.

На автомобілі винуватця ДТП – символіка клубу.
Також на сторінці клубу є відео, на якому видно, що водій на цьому ж авто бере участь у зимовому любительському дрифті.
Проте у коментарі ІА Волинські Новини очільник клубу Андрій Марчук зазначив, що інформація про членство в клубі водія-винуватця ДТП не відповідає дійсності. Адже він є не членом, а добровільним учасником.

«Таку наклейку може отримати будь-хто. Він не є членом, а добровільним учасником. Він познайомився з нами, коли ми організовували благодійні поїздки в дитячі будинки. Допомагав у цих заходах, брав участь, передавав кошти. Так, він приїжджав до нас на любительський дрифт, але таких людей приїжджає десятки».

Що стосується інциденту з лампадками, то, зі слів Андрія Марчука, учасники клубу не причетні до цього інциденту:

«Ми дійсно були в той вечір на Замковій площі, але лише приїхали, постояли деякий час і роз’їхалися. Дрифтили і під час цього понищили лампадки водії, які приїхали після нас, а стосунку до нас вони не мають жодного».

Андрій Марчук зазначає, що клуб займається організацією спортивних заходів, а також благодійністю. І ні клуб, ні його керівник не несуть відповідальності за дії учасників поза клубними заходами.

«Під час організації перегонів наше завдання забезпечити безпеку учасників та глядачів. Я не можу і не маю контролювати дії учасників чи членів клубу поза клубними заходами в їхньому повсякденному житті», – зазначає керівник клубу.

Зазначимо, що з травня 2020 року клуб має офіційну реєстрацію громадської організації. Відповідно до даних бази YouControl, повна назва – «Громадська організація Луцька федерація автоспорту Луцьк.Рейсерс».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 44
Fep Показати IP 13 Грудня 2020 23:02
Аяяяяй алкоспортсМЄН.
П'яний Шумахер до Fep Показати IP 14 Грудня 2020 06:59
таке враження, що в країні на кожного п'яного дегенерата знайдеться відповідна громадська організація. недалекий приклад - п'яна самооборона Волині на ДПЗ, та ночний напад биків на молдого хлопця. а це взагалі мразота, хотілося почути керівництво цієї шарашки з приводу свого гаврика
Автомобіліст Показати IP 13 Грудня 2020 23:25
Дуже важко усвідомлювати, що водій Шкоди дозволив собі сісти за кермо напідпитку(((( ЛуцькРейсерс ЖИРНИЙ ДИЗЛАЙК!
Андрій Показати IP 13 Грудня 2020 23:32
Такі люди мали б приклад показувати, а тут таке Як цікаво цій «федерації» не соромно себе так називати після цього, що відбулось?
5.45 Показати IP 14 Грудня 2020 00:07
А що спільного в цієї Шкоди і спортивного авто? Мабуть лише наклейка та ілюзії водія.
007 Показати IP 14 Грудня 2020 01:48
Ті долбані рейсери , дрифтери кожну ніч літають на кільці біля північного ринку , або біля басейну на стоянці на відродження , поліція мабуть сліпа і глуха ? Бо їде поряд і реакція 0
Влад до 007 Показати IP 14 Грудня 2020 10:22
А чому Ви думаєте, що це Луцьк Рейсерс? Якщо автомобілі з цими наклейками, одиниці на задньому приводі, тому такого й бути не може.
і то! до Влад Показати IP 14 Грудня 2020 11:19
по відео видно, як вони хфацько дривтять на передньому приводі
Саша Показати IP 14 Грудня 2020 01:52
Тільки українські рейсери женуться на сараях. Форсажний клуб колгоспників. Ще й алко дивізіон. *facepalm*
Андрій Показати IP 14 Грудня 2020 02:10
Я президент Федерації - Марчук Андрій Сергійович хочу висловити спростування стосовно неправдивої інформації з сторони @volynnews У на моїй сторінці @lutsk.racers є фото знімки реєстру осіб членів клубу «Луцької Федерації Автоспорту «Lutsk.Racers» їх всього навсього трьох. Тобто новини @volynnews розмістили неправдиву інформацію, за розміщення якої я буду виясняти та вимагати пояснення! Наклейки «Lutsk.Racers” ми роздавали усім бажаючим адже це безкоштовна реклама! І це не означає що авто з такою наклейкою є учасником клубу, так як зазначає @volynnews . З нашими наклейками їздять таксі, доставка та багато інших авто але вони не є учасниками автоклубу! Ми провели масштабні змагання з дрег-рейсінгу у Луцьку 13.09.2020 на яких серед організаторів не було звинуваченого водія. І це єдині наші змагання. У організації змагання взяли участь добровольці та любителі автоспорту. Так, цей водій відвідав декілька БЛАГОДІЙНИХ заходів (на які ніхто не звертає уваги) за що отримав цю наклейку! Але це не означає що він є член клубу так як знову ж таки пише @volynnews Звинувачуваний водій підтримував декілька останніх наших виїздів але це знову ж таки не означає що він є членом Федерації!!так як пише @volynnews Також я вимагаю пояснення від @volynnews стосовно звинувачення знищення лампадок на замковій в честь Дня Пам‘яті Жертв Голодомору, до яких ми не маємо відношення! В мене виникає думка що @volynnews є неправдивим джерелом новин і з цим потрібно вияснити! На мою думку у новинах потрібно писати лише правдиву інформацію! Я Марчук Андрій Сергійович, як президент Федерації зазначаю що проводжу патріотичні заходи, благодійні заходи та змагання у яких бере участь велика кількість людей які не пов‘язані з членами Федерації та за яких я не несу відповідальності, а серед членів Федерації та мого тісного колу друзів немає людей які шкодять місту чи іншим громадянам міста! А навпаки я за порядок та розвиток нашого міста та нашої держави в цілому!
Карась до Андрій Показати IP 14 Грудня 2020 09:36
от що вам ті лампадки зробили, нелюди? нема де кататися?
Анонім до Карась Показати IP 14 Грудня 2020 09:46
Ніхто з автоспілки «Lutsk Racers” не причетний до пошкодження лампадок.
Джек до Карась Показати IP 14 Грудня 2020 11:45
Ти шо ідіот?ти статтю читав?
Карась до Джек Показати IP 14 Грудня 2020 12:12
читав. нашкодили та віднєкуються. а ти ідіот схвалюєш їх поведінку?
Вася до Андрій Показати IP 14 Грудня 2020 09:57
Десь вже таке чули. Коли черговий член якогось клубу єдиноборств трохи начудить, то тренери зразу виступають з такою лабудою. Типу "то не наш, та ми його толком і не знаєм, та то він так часом в нашій футболці пофоткатись приходив". Ну-ну) Така подія однозначно кидає тінь на організацію, подобається вам чи ні. І реакції суспільство чекає трохи іншої. Наприклад - "Обіцяємо, що цього дибіла в наших рядах і на наших заходах більше не буде". А про "трьох членів клубу" - то вже зовсім дитячі відмазки. Після того як в дописах в фейсбуці подавались інші цифри) Не пам'ятаєте? А кеш гугла все пам'ятає))
Лучанка до Вася Показати IP 14 Грудня 2020 12:02
З чого ви взяли що новини дійсно пишуть правду? Не варто вірити усьому що написано. Він не є членом федерації. Їх там усього троє.
Вася до Лучанка Показати IP 14 Грудня 2020 12:32
Пані, спеціально для вас по пунктам. Вищезгадані "троє" - це засновники громадської організації, вказані в її установчих документах. "Членство в федерації" - це дуже умовна річ, виходячи з того що ця "федерація" є звичайною громадською організацією. Яку кожен бажаючий може створити хоч по 10 штук, але не про це зараз. В таких федераціях як правило немає офіційного "членства", з сплатою членських внесків і т.д. Є люди, які по факту ініціюють себе з "федерацією". Тобто беруть участь в її заходах, носять на собі/ авто її логотипи, тощо. Мова взагалі про інше. Засновник ГО не відповідає юридично за дії якогось стороннього повнолітнього громадянина. Це факт. Але якщо людина позиціонує себе (принаймі в соцмережах) як "голова федерації", проводить заходи, отримує на них якісь кошти муніципального бюджету, то заявляти після таких випадків що "а це юридично не член нашого автоклубу" - якось трохи несолідно. І видаляти попередні дописи, бо не стикуються з новою версією, теж несолідно. Тому повторюю - відмазки зовсім дитячі.
Куні до Андрій Показати IP 14 Грудня 2020 21:14
Ми не віримо цим виправданням, брехуни, пянички і порушники законодавства.
Громадянин Показати IP 14 Грудня 2020 02:19
Не захищаю водія адже якщо пяний то винен 100% покарання повинне бути жорстким. А на рахунок автоклубу знаю там людей які його створили і якщо я вірно їх розумію там лише 3 учасника всі інші що мають наклейки це просто люди які безкоштовно рекламують. Тобто якщо в мене наклейка на авто luf.fm то я є учасник радіо?) це смішно... Просто тут розписано ніби цей клуб має якусь причетність до даного інцеденту.
Ігор до Громадянин Показати IP 14 Грудня 2020 15:25
А те що їхав 100, то можна пробачити?
дідо Показати IP 14 Грудня 2020 06:08
30% водіїв- неграмотні рейсери ,які купили права...ганяють понад 50,під червоне та паркуються задом-раком.
Андерсон Показати IP 14 Грудня 2020 07:08
Неплохо бы было, чтобы ущерб с трех машин переложить на членов «LutskRacers». Гонять может будут меньше, а думать больше
Анонім до Андерсон Показати IP 14 Грудня 2020 09:49
Я звичайно перепрошую. Але чому тисячі людей їздять із наліпкою “Smotra” і ніхто не зтягує відшкодування з голови цієї автоспілки після аварій із їхнею наліпкою?
Андерсон до Анонім Показати IP 14 Грудня 2020 11:00
ибо Smotra - это Smotra. а вот что за гражданская организация/федерация из трёх человек, один из которых величает себя президентом? я вот об этих «Lutsk Racers» слышал только негативные отзывы: гоняют, шумят и все в черте города. Может не надо было раздавать "в рекламных целях" эти наклейки? вы, в конце концов, зачем знать людям о вас? вы что что-то полезное? нет
Лучанка до Андерсон Показати IP 14 Грудня 2020 12:21
А що ви зробили корисного? І чому це smotra це smotra, тоді racers це теж просто racers. Те що люди почіпляли наклейки так це їхнє право. Я теж знаю членів цієї автоспілки і ніхто з ним в нетверезому стані за кермо не сяде. Вони проводили багато благодійних акцій. Наприклад їздили в дитбудинок не раз передавали діткам солодощі, речі, іграшки, створювали незабутні емоції.
Андерсон до Лучанка Показати IP 14 Грудня 2020 13:14
да-да, я вам верю. Вот наглядный пример: один товарищ, с наклейкой некой федерации/го в которой его видели и участвовававший со слов организаторов в устраиваемых акциях, в бельярд пьяный на дороге поиграл. Это я вижу, а то что идет от вас - субъективизм не подкрепленный фактами.
Саша до Лучанка Показати IP 14 Грудня 2020 16:05
Ви знаєте суть поняття «благодійність»? Кричати на все місто, публікувати історії і фото всюди, де лише можна, що «ми такі хороші, ми допомагаємо дітям» - це не благодійність, це піар на долях дітей, які знаходяться в скрутних життєвих ситуаціях. Приїхати один раз в дит будинок - і показувати всім, який Я герой, Андрій Марчук - президент- «цар-Бог» - трохи низько, Вам не здається?
Вова Показати IP 14 Грудня 2020 07:11
Ото вже рейсер вср**ий. На паршивій шкоді. Дурний полішук, назбирав 10$ нещасних і уявив себе рейсером
FRM Показати IP 14 Грудня 2020 07:26
Член ше той!
Тверезий член нашого Показати IP 14 Грудня 2020 08:41
Б*дло воно українське, а не член нашого гуртка. Наш гурток таких алкашів, які сідають і перебувають за кермом автомобіля у нетверезому стані не признає.
тверезі яєчки до Тверезий член нашого Показати IP 14 Грудня 2020 11:31
не обманюй
Ігор до Тверезий член нашого Показати IP 14 Грудня 2020 15:28
А гонки на вулицях міста ви признаєте?
Громадянин Показати IP 14 Грудня 2020 13:01
В статті сказано не член клубу, а добровільний учасник, зразу видно як директор Андрій незрозуміло від чого став виправдовуватись, та ви Андрій, ганяєш на свому пасаті дизельному ше хуже як ця шкода їхала, постійно їздите в якихось колонах з прапорами, сигналите і одночасно їдете по дорозі, хоть би вже не виправдовувались. В інстаграмі на фото де ви реєструєте свою федерацію позначено набагато більше учасників чим 3!!! І якшо ви! Директор! Стоїте і знімаєте як той п‘яний водій з ДТП дріфтує на своїй шкоді А5 і ви це ж відео виставляєте і позначаєте свій клуб, то однозначно підтримуєте його і він є учасником вашого клубу!!!!! ГАНЬБА!!! Пропоную закидати яйцями чи помідорами авто яке буде їхати з наклейкою рейсерів, шоб поздирали їх бігом і не було їх видно і чути!!!
Андрій до Громадянин Показати IP 14 Грудня 2020 18:31
Аноніме скажіть це особисто і тоді ми яйцями вас закидаємо! Водій даного авто та інших ніколи на наших заходах не були п‘яні, ми за цим суворо слідкуємо!! Перед тим як п*здіти спочатку треба знати І ще займіть себе чимось щоб херньою не маялися!
Андрій до Громадянин Показати IP 14 Грудня 2020 18:36
З таких як ви брехунів починається наша влада та держава!
Місцевий Показати IP 14 Грудня 2020 14:31
Щоб звинувачувати за лампатки, потрібно спочатку з'ясувати хто і за яких обставин їх роз'їхав. А те що наклейка вісить це не означає що він є учасником клубу
Саша Показати IP 14 Грудня 2020 15:24
Голова луцького стрітрейсингу їздить на дизельному універсалі)) вдумайтеся в це) Яка організація такі і члени))
Іра до Саша Показати IP 14 Грудня 2020 16:43
Останнім словом все сказано))
Evo до Саша Показати IP 14 Грудня 2020 17:54
Lutskracers не організовують стрітрейсинг
Андрій до Саша Показати IP 14 Грудня 2020 18:34
А яка різниця яке авто? Я не пілот, а організатор змагань А звідки вам знати який буде «дизельний пасат» через пів року І звідки вам знати які у мене є ще машини!
Павлик Морозов до Мі Показати IP 14 Грудня 2020 15:39
Для полішуків: слово вісить написано не правильно. Правильно необхідно писати: висить або де висіти. Грамотії..
Шофер Показати IP 14 Грудня 2020 16:04
Є члени клубу автомобілістів, а є просто члени ! "Дрифтував" якраз ЧЛЕН !
Спостерігач Показати IP 14 Грудня 2020 18:59
Сяде, подумає, може на одного виродка буде менше на дорозі, як взагалі на проспекті Відродження можна їхати 100 , тут через 50 метрів нерегульований перехід, рейсери всрані, знайдіть собі бетонну стіну і розганяйтесь прямо в неї хоч до 200
Куні Показати IP 14 Грудня 2020 21:24
А всрані наклейки клюбу продаються у кожному гастрономі на вагу??? Ми це вже чули від інших членів декілька років назад.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus