USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Поліцейських, підозрюваних у вбивстві 5-річного хлопчика, звільнили зі служби

6 Червня 2019 07:00
Обох поліцейських, яких підозрюють у вбивстві 5-річного хлопчика, звільнили зі служби.

Про це повідомляє Громадське з посиланням на речника Національної поліції Ярослава Тракала.

Він зазначив, що це найважче дисциплінарне стягнення, яке можна було зробити в цій ситуації до завершення досудового розслідування Державним бюро розслідування й ухвалення рішення суду.

Нагадаємо, 1 червня в Переяславі-Хмельницькому Київської області двоє поліцейських «пристрілювали» рушницю, коли випадково один постріл влучив на подвір’я, де в той момент грався пʼятирічний хлопчик Кирило Тлявов.

Державне бюро розслідувань(ДБР) затримало двох поліцейських. Тим часом у прокуратурі Київської області повідомили про те, що запобіжний захід поліцейським, які поранили дитину з вогнепальної зброї, обиратимуть у Голосіївському районному суді Києва.

Увечері 3 червня стало відомо, що 5-річний Кирило Тлявов, якого поранили в голову, помер у лікарні.

Того ж дня керівник Головного управління Національної поліції в Київській області Дмитро Ценов подав у відставку.

4 червня стало відомо, що Голосіївський районний суд міста Києва арештував на 60 діб двох підозрюваних у вбивстві 5-річного хлопчика – Володимира Петровця та Івана Приходька.

4 червня у Луцьку, як і в інших українських містах, відбувся мітинг на підтримку батьків загиблого п’ятирічного Кирила Тлявова, якого випадково смертельно поранили працівники поліції Переяслава-Хмельницького.

5 червня Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що не збирається йти у відставку через вбивство поліцейськими 5-ти річного Кирила Тлявова.

У Переяслав-Хмельницькому 5 червня попрощалися з Кирилом, якого застрелили поліцейські. На місце трагедії і до місцевого відділку поліції містяни приносили м’які іграшки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Юрий Показати IP 6 Червня 2019 10:54
Как так может быть?
Легко Показати IP 6 Червня 2019 11:48
Авакян в тюрму не хоче. Бо є за що.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus