USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.72 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Політичні баталії у Луцьку - у Протилежний Погляд LIVE

9 Червня 2017 19:30
Про політичні баталії у Луцькій міській раді, чи можливе двовладдя і як це вплинуло б на життя міста – про це та багато іншого йтиметься під час прямого ефіру на телеканалі «Нова Волинь» у програмі Протилежний Погляд LIVE.

Головні спікери - депутати Луцької міської ради: Тарас Шляхтич, фракція «Самопоміч» та Микита Рабан, фракція «УКРОП».

Окрім іншого, вони обговорять доцільність перевиборів депутатського корпусу та обрання Луцького міського голови.

Передісторія

Суд скасував рішення про звільнення Юлії Вусенко з посади секретаря Луцькради. А сама Вусенко заявила, що повертається на роботу. Проте Луцькрада має вже нового законнообраного секретаряІгоря Поліщука, який своє крісло покидати не збирається.

У вівторок, 6 червня, біля стін міської ради почали збиратися люди. Зокрема чимало було молодиків, яких різні ЗМІ приписували то до тітушок, які захищають Вусенко, то до тітушок, які перешкоджатимуть Вусенко.

Згодом біля міської ради з'явилася патрульна поліція та спецпризначенці.

Зі слів Юлії Вусенко, її батьки їхали повз міську раду та побачили натовп людей. Чоловіки, що там перебували, повідомили, що прийшли на підтримку Юлії Вусенко. Для того щоб розібратися у ситуації, матір Вусенко викликала поліцію.

Того ж дня судовиконавець офіційно ознайомив із рішенням суду чинного секретаря Луцькради Ігоря Поліщука. Але Ігор Поліщук вважає, що поновлення Юлії Вусенко можливе лише через сесію міською ради.

Юлія Вусенко переконана, що проведення позачергової сесії непотрібне, оскільки є рішення суду, відповідно до якого вона вже поновлена на посаді.

Своєю чергою, Ігор Поліщук призначив позачергову сесію на 8 червня, на якій поновлення Вусенко на посаді секретаря Луцькради не проголосували.

Прямий ефір програми відбудеться 9 червня, о 19:45 на телеканалі «Нова Волинь». Передачу також можна побачити в офіційній спільноті програми на Фейсбук та каналі Ютуб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus