USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Розповіли причини побиття українського підлітка в Парижі

28 Січня 2021 13:25
У четвер, 28 січня, поліція Франції затримала дев’ять підозрюваних у побитті українського підлітка Юрія Сімканича в центрі Парижа. За попередніми даними, він став жертвою нападу учасників банди «RD4».

Про це повідомляється на офіційній сторінці українського посольства у Франції в Facebook.

Так, серед дев’яти затриманих є вісім неповнолітніх і один дорослий. Всіх затримали вранці в передмісті Парижа. Всі вони, ймовірно, брали участь у зіткненні з бандами в районі Богренель 15 округу Парижа.

«За повідомленнями прокуратури Парижа, заарештовані були поміщені під варту за звинуваченням у замаху на вбивство, участі в групових злочинних діях з метою здійснення насильницького злочину й крадіжки», – уточнили в посольстві.

Як зазначається у перших даних розслідування події, Юрій став жертвою помсти представників банди RD4 «після того, як кілька днів тому був побитий підліток з міста Ванв». Також повідомляється, що ввечері, коли стався напад, поліція знайшла молоток і залізні прути.

«До спростування інформації, яка поширювалася в пресі, в звіті поліції не говорилося про наявність у потерпілого викрутки. Крім того, представники поліції підкреслили, що потерпілий юнак не має судимості і не був відомий місцевим правоохоронцям, як раніше повідомляли деякі ЗМІ», – додали у посольстві.
Нагадаємо, 15 січня підлітка українського походження Юрія Сімканича жорстоко побили в центрі Парижа, зараз підліток знаходиться в лікарні у важкому стані. Інцидент прокоментував Володимир Зеленський, зажадавши знайти і покарати винних.

Пізніше у французьких ЗМІ з’явилася інформація, що Юрій був пов’язаний з однією з місцевих банд «RD4», яка до інциденту напала на інше угруповання. А його матір нібито фігурує в розслідуванні про «нелегальну працю» і «торгівлю людьми».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Дзвоніть на 102 Показати IP 28 Січня 2021 14:23
Пізніше у французьких ЗМІ з’явилася інформація, що Юрій був пов’язаний з однією з місцевих банд «RD4», яка до інциденту напала на інше угруповання. А його матір нібито фігурує в розслідуванні про «нелегальну працю» і «торгівлю людьми». "Ось де собака заритий", - "диму без вогню не буває?!!!".
Анонс Показати IP 28 Січня 2021 14:23
Відразу було зрозуміло, що все це не просто так, а в потерпілого також ніс в пуху.
ЯЮра, ЯЮра Показати IP 28 Січня 2021 14:28
А бубочка вже усиновити збирався...
777 Показати IP 28 Січня 2021 16:40
.У тебя володенька пенсионеры от голода мрут .остальные от короны.а тебе интересно чего там в париже.. А малолетка .которому вломили люлей.вообще интересен как румынский космонавт.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus