USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Садовий заявив, що йде в президенти

3 Жовтня 2018 16:05
Мер міста Львова Андрій Садовий оголосив про свою участь у президентських виборах.

Про це він заявив на молодіжному форумі "Молодвіж", повідомляє прес-служба "Об'єднання Самопоміч".

За словами Садового, ключовими елементами кампанії стануть "мобілізація молоді, розрив корупційної кругової поруки в політиці і технологічна модернізація країни".

"Ми відстали від світових лідерів на десятки років. Мусимо сконцентрувати всі сили і інтелект нації, аби наздогнати світ. Це питання національної безпеки і виживання. Інакше не буде ані добробуту, ані щастя, ані перемоги у війні. Але все в наших руках і нам під силу", – заявив мер Львова.

Садовий пообіцяв найближчим часом оприлюднити склад команди, з якою піде на вибори.

Нагадаємо, нещодавно фракція «Самопоміч» у Київській міській раді припинила свою діяльність. У Хмельницькому ще на початку весни з фракції у міській раді вийшли четверо депутатів, перейшовши до БПП. Тим часом, на Прикарпатті через скандал із вибором голови місцевого осередку політсили, з партії вийшло 50 членів. Люди протестували проти незаконного, на їхню думку, обрання керівника.

Тоді ж з партії вийшов колишній голова фракції «Самопоміч» у Волинській обласній раді Михайло Імберовський. Своє рішення він мотивував відсутністю командної роботи та стратегічного бачення розвитку політичної сили. Об'єднання "Самопоміч" в Луцьку і на Волині теж розпадається на очах. Активні її члени, які отримали посади у керівних органах, поступово почали покидати партію.

Тож останні події, що відбуваються навколо політсили Садового по всій Україні, змушують думати, що партія «Самопоміч» валиться, як доміно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Сміттєвий Показати IP 3 Жовтня 2018 16:22
І в рамках міждержавного співробітництва возитиме сміття до країн-сусідів.
ляшко Показати IP 3 Жовтня 2018 16:25
Садовий робить за приказкою ...І сам не гам,і комусь не дам.Що він тим хоче показати?Де логіка?
Реаліст Показати IP 3 Жовтня 2018 18:00
Загадили Львів - загадимо Україну!!!!!
Коза Показати IP 5 Жовтня 2018 09:20
Хтось таки підгадив Садовому на тих виборах. Прибрав конкурента як міг. Зараз те саме. Не ратую за Садового, але щодо сміття Садовий не один все вирішує. Є багато офіційних важелів для блокування вирішення цієї проблеми. Про неофіційні я вже мовчу, варто згадати хоча б постріл з гранатомету.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus