USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Табу на «любовні замки» та на фотографії за гроші: у Римі – нові правила для туристів

13 Червня 2019 07:00
Міська рада італійської столиці заборонила чоловікам ходити по вулиці з оголеним торсом. Крім того, тепер не можна їсти їжу, яка може забруднити, біля деяких пам’яток, в тому числі фонтану Треві, інформує The Independent.

У фонтанах також не можна купатися. А в питних фонтанчиках заборонено торкатися губами до води – можна тільки набирати воду в пляшки.

Крім цього, заборонено також вішати «любовні замки» на поручнях мостів. Не можна переодягатися в римських центуріонів у туристичних точках і брати гроші за фотографії.

Влада Риму також заборонила рекламу квитків, які дають привілей потрапити без черги в найбільші пам’ятки міста – музеї Ватикану і Колізей.

Заборонено пересуватися Іспанськими сходами з валізою на коліщатках або коляскою.

Деякі порушення передбачають лише догану і попередження від місцевих поліцейських, але інші можуть призвести до штрафу до 450 євро або заборони на появу в районі.

«Рим вітає відвідувачів і завжди буде вітати, але це не означає терпіти погане поводження і шкоду, заподіяну нашому місту», – сказала мер Риму Вірджинія Раггі. Вона додала, що буде писати в іноземні посольства з проханням ознайомити громадян з новими правилами при відвідуванні міста.

«Старі правила були оновлені, щоб пристосуватися до потреб сучасного суспільства», – додав заступник голови управління кадрів і безпеки в Римському раді Марко Карділлі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus