USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Там можна харчуватися раз-два в місяць, – депутат Луцькради про McDonald's

21 Березня 2018 11:30
Депутати Луцької міської ради розглянули петицію «за McDonalds», яку 27 лютого зареєструвала лучанка Юлія Панасюк.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру 21 березня.

Нагадаємо, мова – про земельну ділянку, що на перетині вулиць Стрілецької та проспекту Грушевського. Депутати на останньому засіданні сесії проголосували за облаштування там скверу, присвяченого героям авіації. Натомість лунали думки про те, що вказана ділянка якнайкраще підходить для розміщення майбутнього закладу швидкого харчування.

Члени комісії вчергове пригадали, що офіційний представник не оголошував про намір відкрити в Луцьку McDonalds і не налагоджував ніяких контактів. Окрім того, якби земельну ділянку неподалік РЦ «Промінь» таки виставили на аукціон, далеко не факт, що її придбали би саме під заклад швидкого харчування.

«Як бізнесмен я підтримую ідею, що McDonalds потрібен у місті, зокрема, це важливо для туристів. Тому питання вирішуватиметься, але потрібне звернення від представників. Тоді, можливо, вдасться знайти навіть краще місце для закладу. Хоча, як тато, то я проти такого харчування, адже це нездорова їжа. Там можна їсти раз, максимум два, на місяць», – акцентував голова земельної комісії, депутат Євгеній Ткачук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Анонім Показати IP 21 Березня 2018 11:36
Якось дивно макдональс і цілу ділянку хоче вони навіть не захотіли ні в одному торговому центрі відкритися а тут відразу будувати )))) схема якась
наталя Показати IP 21 Березня 2018 11:46
ще та схема , тільки магдональса нам невистачає а так все у нак окей.
йося моргенштернпин Показати IP 21 Березня 2018 11:53
купи франшизу в макдональдсі. знайди місце, хороше місце! не в єбе..нях. і добре було б щоб машини могли під*їжджати. як це зроблено у львові на перехресті чорновола-липинського, в одесі на шевченка, в києві.
Коля Показати IP 21 Березня 2018 11:59
Макдональс -нездорова їжа, нащо таке відкривати???? Щоб буда виручка в аптеках????? І діти і люди більше хворіли?? Все порозбирають депутати всі ділянки і їхні знайомі, а просим хоч залишите що небудь?? Все порозберибанюють начальники податкових прокурорів суддів і їхні дружини власники квартир земельних ділянок! Хіба не треба такі Закони щоб у власності було не більше як 1-2 квартири і все!!!!!!! Скільки ще так можна "обкрадати" підприємців ,відкати брати і потім авто їздять класу люкс і т.д. Скільки ще буде таке ? Чому дружини ,які ніде не працювали задекларовують статки квартир ділянок і це законно??? Скільки ще влада буде так "халатно" сидіти в кріслах. Коли настане кінець цим "дармоїдам" з 5ма квартирами будинками ділянками???Коли прийде до влади той, хто зуміє побороти цю корупцію?
Яжмать Показати IP 21 Березня 2018 12:00
Ко ко ко, Макдональдс це шкідливо для здоров*я і шлунка! Це все американські ілюмінати хочуть той макдональдс в Луцьку будувати. Піду краще пивка вип*ю і покурю на балконі. Ко ко ко.
апо Показати IP 21 Березня 2018 12:06
вам полішукам тільки макдоналдс дай ... жеріть бульбу з салом, і тихенько там, не вилазьте. макдональс то для больших городов, а не для сьол.
Микола до апо Показати IP 22 Березня 2018 10:38
Кабанчик ще не підріс, а хочеться і буржуйського гамбургура посмакувати.
Лучанин Показати IP 21 Березня 2018 12:25
"Пузата хата" краще за Макдональдз, там можна хоч щодня харчуватись без шкоди для здоров"я
Євроінтегратор до Лучанин Показати IP 21 Березня 2018 12:28
Інформація прозвучала на правах реклами?
Віца Показати IP 21 Березня 2018 13:04
А Чікен Хат у цумі, чи бест бургер у Порт сіті то здорова їжа? Чи оті ларьки з ход догами безпечні? Люди які погано говорять про Макдональз навіть не уявляють який там жорсткий контроль якості.!
sniper Показати IP 21 Березня 2018 16:09
Таке враження що про шкоду Макдональдс пишуть розумово відсталі, це всесвітня копорація, її нема тільки в Північній Кореї і кількох африканських країнах і ще рагулі з Волині проти, так ніби їх силою будуть туди водити
Смл Показати IP 21 Березня 2018 21:07
Якщо вони Макдональдс хоче щоб у Луцьку то є велика місце молоді дом 2 кінотеатр ''луцьк'' там дозволено велика місце вулица пр-т молоді 2 я за

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus