USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку орудувала банда закладників. Організатора посадили на 9 років

18 Грудня 2021 15:37
В обласному центрі Волині судили банду закладників, які продавали амфетамін через телеграм-канал та робили закладки. Організатора злочинного угруповання посадили на дев’ять років.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

На початку 2020 року лучанин організував злочинне угруповання, запропонувавши чотирьом іншим волинянам займатися продажем амфетаміну. Організатор замовляв амфетамін через «Нову пошту» та зберігав наркотики вдома. Торговці наркотиками створили Telegram-канал, через який і збували наркотики на території Луцька, роблячи закладки після оплати товару.

Читати ще: У селі під Луцьком троє чоловіків створили нарколабораторію: організатора посадили на 9 років

Правоохоронці зафіксували 36 випадків купівлі, зберігання та продажу наркотичних речовин з січня по березень минулого року. Під час отримання посилки з наркотиками на «Новій пошті» організатор банди був затриманий.

У суді організатор злочинної групи не визнав свою вину, відкинувши усі обвинувачення. Решта членів банди визнали свою вину частково. Проте, дослідивши докази та допитавши свідків, суд дійшов висновку, що вина усіх чоловіків доведена повністю.

В підсумку організатора групи засудили до дев’яти років та трьох місяців позбавлення волі з конфіскацією майна, його брат отримав покарання у виді семи років позбавлення волі, троє інших учасників банди проведуть за ґратами по п’ять років.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ще не зовсім свідоми Показати IP 18 Грудня 2021 16:00
Оце серйозний результат роботи поліції. Молодці. Хлопці!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus