USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку пропонують відкрити дрифт-майданчик

19 Серпня 2021 10:12
Із пропозицією облаштувати в місті Луцьку майданчик для дрифту виступив Андрій Векслер, який зареєстрував відповідну петицію в Єдиній системі місцевих петицій.

Насамперед чоловік наголосив, що в Західній Україні, зокрема і в Луцьку, немає спеціального майданчика для дрифту.

«Прошу Луцьку міську раду звернути на це увагу та виділити територію для майданчика задля розвитку в західному регіоні такого виду автоспорту, як дрифт, а також для розвитку молоді», – вказав автор петиції.

Додав, що дрифт-майданчики наявні в багатьох країнах Європи, як-от Польща, Литва, Латвія, Естонія, Німеччина, Великобританія, Ірландія тощо.

На думку автора петиції, облаштування спеціального майданчика в Луцьку сприятиме участі місцевих автоспортсменів у різноманітних змаганнях, зокрема й у чемпіонатах Європи з дрифту.

Відзначимо, аби петицію розглянула Луцька міська рада, за 15 діб її мають підписати мінімум 300 осіб. Підтримати пропозицію Андрія Векслера можна за посиланням.

Читати ще: Пілот із Луцька – про участь у чемпіонаті з трекових гонок, схід з дистанції та stance-культуру. Інтерв’ю

Нагадаємо, взимку на території колишнього аеропорту в Крупі організовували тренування з дрифту та контраварійного водіння.

Дрифт – це не розвага, а спортивна дисципліна і техніка проходження поворотів та вид автоспорту, де автомобілісти проходять повороти в керованому заносі на максимально можливій швидкості для утримання кута на трасі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Юра Рабон Показати IP 19 Серпня 2021 10:18
Відразу біля гаразджі
дідо Показати IP 19 Серпня 2021 10:22
Автор петиції нехай покаже свою декларацію. Батьки не балують своїх дітей, а потім починають качати права на вулиці, передувати,хамити.
777 Показати IP 19 Серпня 2021 11:42
Когда то в парке был автодром. с педальными машинками.велосипедами.гаишники там работали.учили детей азам дорожного движения.вот это был правильный подход.А жечь резину.ума не надо много.
Ясно Показати IP 19 Серпня 2021 13:02
Класні коментарі!!! Не одного адеквата. МДа, нашо той дрифт, є інші розваги, наприклад курити по підїздах, пити по парках, закладки пошукати... ось це нормальне проведення часу для розбалуваних хамів та відсталих любителів палити резину.
777 до Ясно Показати IP 19 Серпня 2021 14:10
да где уж до тебя, солнце,рукой не достать....
ноунейм до Ясно Показати IP 19 Серпня 2021 14:16
ага, а вам дристєрам якшо і майданчик дадуть то по місту далі будете резину палить серед ночі на своїх заднєприводних друзьях.
Анонім Показати IP 30 Листопада 2021 17:54
Мені цікаво,набрала ця петиція відповідну кількість голосів?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus