USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

У Луцьку отримали квартири багатодітна мама та чоловік з інвалідністю

9 Червня 2021 16:52
Сьогодні ще двоє мешканців Луцької громади отримали ключі від квартир.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Так, квартиру у новобудові на вулиці Арцеулова, 8б отримала Ірина Невидюк зі своїми чотирма малолітніми дітьми. Вони разом з чоловіком кілька років стояли на квартирній черзі, однак кілька місяців тому він помер, коли пані Ірина була вагітна четвертою дитиною. Нині Ірина Невидюк самостійно виховує дітей.

Також у цьому будинку квартиру отримав Микола Найчук, який дуже давно перебуває на квартирній черзі і є особою з інвалідністю першої групи. Ключі від нового житла вручили його сестрі.

Читайте ще: Луцький міський голова вручив ключі від квартир чотирьом мешканцям громади

«Радий, що маємо можливість допомогти лучанам у вирішенні житлових питань. Впевнений, що для них розпочинається новий етап у житті і у своїх нових квартирах вони мешкатимуть щасливо та з комфортом.

Цьогоріч уже 10 родин з різних соціальних категорій отримали квартири. Ми й далі працюватимемо, аби забезпечувати житлом громадян, які перебувають в скрутних життєвих й вкрай потребують поліпшення житлових умов», – підсумував Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus