USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку розроблять план території, аби збудувати багатоповерхівки

24 Вересня 2018 10:48
Дозвіл на розробку проекту детального плану території в межах вулиць Даньшина та Олекси Ошуркевича в Луцька передбачають надати на найближчій сесії міськради. Зокрема, на земельних ділянках планують будувати багатоповерхові житлові будинки.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Як розповів начальник управління містобудування та архітектури Веніамін Туз, у міську раду звернулася громадянка Тетяна Гражула, яка має намір будувати багатоповерхові житлові будинки на земельних ділянках, що знаходиться в межах вулиць Даньшина та Олекси Ошуркевича.

Відповідно до Генерального плану міста та Плану зонування території Луцька, територія, де заплановане будівництво, перебуває в зоні садибної забудови. Відповідно до листа ДП УДНДІПМ «ДІПРОМІСТО» імені Ю.М. Білоконя (м. Київ), для розміщення на зазначеній території багатоквартирних житлових будинків (земельні ділянки знаходяться у приватній власності) виникла необхідність розроблення детального плану території з метою визначення об’ємно-просторового рішення забудови з урахуванням існуючої містобудівної ситуації, що склалася, а також щільності забудови та забезпечення житлових будинків на вказаних земельних ділянках всіма необхідними майданчиками згідно діючих норм.

Члени комісії утрималися від рекомендації надання дозволу, тож остаточне рішення має прийняти сесія міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus