USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку не розглядатимуть погодження плану території для зведення трьох багатоповерхівок

31 Липня 2019 14:40
В обласному центрі Волині не будуть розглядати питання погодження детального плану території в межах вулиць Берестова, Попова та водоохоронної зони річки Омелянівка, що дозволило б збудвати три багатоповерхівки, дві з яких на чужій землі, адже проти цього виступила громадськість та власник земельної ділянки. Питання зняли на доопрацювання.

Про це йшлося 31 липня під час засідання 60-ї сесії Луцької міської ради.

Нагадаємо, сьогодні поблизу Луцької міської ради зібралися люди, які протестували проти будівництва трьох багатоповерхівок поблизу водоохоронної річки Омелянівки.

Так, відповідно до підготованого проєкту, заплановано спорудження трьох багатоповерхових будинків, два з яких мають знаходитися на ділянці, орендованій ТзОВ «Ремторгпостач». Щоб будівництво стало можливим, необхідно внести зміни до детального плану забудови території міста Луцька в межах вулиць Берестова, Попова та водоохоронної зони річки Омелянівки.

Втім, керівник управління містобудування та архітектури Веніамін Туз попросив зняти питання на доопрацювання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus