USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку створюють новий комунальний медзаклад

28 Квітня 2021 17:14
Центр реабілітації учасників бойових дій, що на проспекті Волі, 66а, відокремлюють від Луцького центру первинної медичної допомоги. Він матиме статус окремої юридичної особи.

Про це стало відомо 28 квітня під час пленарного засідання 10-ї сесії Луцької міської ради.

Депутати розглянули проєкт рішення Про створення комунального підприємства «Центр реабілітації учасників бойових дій Луцької міської територіальної громади».

Як раніше інформував очільник управління охорони здоров’я Володимир Лотвін, центр, який надає реабілітаційні послуги учасникам бойових дій, виокремлюють від центру первинної медичної допомоги, аби він далі міг розвиватися в напрямку реабілітації, адже реабілітація – окремий напрямок медичних послуг, у зв’язку з чим передбачено окремі вимоги до спеціалістів.

Окрему юридичну особу – комунальне некомерційне підприємство «Центр реабілітації учасників бойових дій Луцької міської територіальної громади» – буде створено з 1 липня 2021 року. Статутний капітал закладу становитиме 1000 гривень.

До завершення проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунального підприємства «Центр реабілітації учасників бойових дій Луцької міської територіальної громади» та укладання контракту виконувачем обов’язків буде призначено заступника директора з економічних питань КП «Луцький центр первинної медичної допомоги» Олександра Слабенка.

Депутати підтримали проєкт рішення.

Нагадаємо, реабілітаційний центр для учасників бойових дій на базі центру первинної медичної допомоги відкрили в Луцьку в жовтні 2019 року.

Відзначимо, директор центру первинної медичної допомоги Ігор Гнетньов зауважив, що на базі закладу може працювати теж реабілітаційний ковідний центр.

Як інформувало ІА Волинські Новини, Луцькі центри первинної медичної допомоги в рамках реформування закладів охорони здоров’я в майбутньому об’єднають у єдину потужну структуру – Медичне об’єднання Луцької міської територіальної громади.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus