USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку знову замінування: з міської клінічної лікарні евакуйовують пацієнтів

8 Липня 2019 17:37
У Луцьку знову надійшло повідомлення про замінування медичних закладів: з міської клінічної лікарні евакуйовують пацієнтів та працівників.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Повідомлення про замінування надійшло по 16 годині.

Як повідомив у коментарі ІА Волинські Новини головний лікар Волинського обласного дитячого територіального медичного об'єднання Сергій Ляшенко, до нього звертались колеги з медичних закладів з проханням прийняти їхніх пацієнтів.

Натомість, головний лікар Волинської обласної клінічної лікарні Іван Сидор у коментарі ІА Волинські Новини повідомив, що їм також надійшло повідомлення про замінування, але спецслужби оперативно обстежили територію лікарні на наявність вибухонебезпечних предметів та не виявили загрози. Таким чином вдалось уникнути евакуації пацієнтів.

Як повідомляє ВолиньPost, надвечір 8 липня, як і у попередні рази – на електронну скриньку, отримали повідомлення про те, що нібито вибухівку заклали у всі торгові центри міста, всі дитсадки, лікарні та ще безліч різноманітних об’єктів.

Наразі правоохоронці та відповідні інстанції перевіряють інформацію
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТЕРОР «ЗАМІНУВАННЯМИ»: ЕЛЕМЕНТ ВІЙНИ З РФ ЧИ НЕДОЛУГІ ЖАРТИ?

Нагадаємо, на початку червня правоохоронцям масово надходили повідомлення про замінування об’єктів у Луцьку. 9 червня повідомили про замінування інфекційної лікарні, ТЦ «Там-Там» та житлового будинку на вулиці Гречаній.

31 травня надійшла інформація про наявність вибухівки в кафедральному соборі, районній лікарні, «Новій лінії», «Там-Тамі», офісі Команди Зеленського тощо. 1 червня оголосили про замінування авто біля офісу Команди Володимира Зеленського у Луцьку, зоопарку, інфекційної лікарні та Луцької міської ради. 10 червня, у поліцію надійшло повідомлення про вибухівку у двох житлових будинках на вул. Шопена, залізничному вокзалі, торгівельному центрі, супермаркеті та лютеранській церкві.

Увечері, 2 червня, у Луцьку повідомили про мінування житловий будинок на вулиці Гірній, «Аптеку низьких цін» на вулиці Грушевського, 19 та супермаркет «Сільпо» у РЦ «Промінь».

Поліцейські встановили, що неправдиві електронні повідомлення щодо мінування об’єктів у Луцьку надходять із серверів, які знаходяться на території Російської Федерації.

«Масовані атаки про фіктивне мінування мають місце на всій території України, оскільки сьогодні – це один з елементів гібридної війни, яку веде проти України Російська Федерація», – запевняють в УСБУ у Волинській області.

11 червня під час оперативної наради у міській раді, повідомили, що «на хвилі» масових замінувань побувало понад 150 об’єктів обласного центру.

До слова, хвиля «замінувань» у Луцьку розпочалася з листа про «замінування» державного підприємства Луцький ремонтний завод "Мотор". Також 1 травня 2019 року повідомили про замінування луцької автостанції № 1 на вулиці Конякіна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus