USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

ЖК «Caramel Residence». Екскурсія квартирою*

23 Серпня 2019 09:27
Той, хто хоча б колись цікавився нерухомістю в Луцьку однозначно знає Будівельну компанію ЛДБК. А ті, хто планують придбати житло ще й цікавилися, що саме пропонує своїм клієнтам забудовник. Ми ж пропонуємо вирушити на огляд квартири в новозбудованому комплексі.

Ми зустрілися з менеджером з продажу ЛДБК Світланою Статних погожого літнього ранку, коли ще спека змагалася з вранішньою прохолодою, якою віяло від прилеглого парку. Серед розпеченого асфальту, автомобільного виру, сіро-рожевим маревом піднімається будинок з великими літерами ЖК «Caramel Residence». Місцеві, проїжджаючи повз цю нову багатоповерхівку, звикли до того, як вона амбітно виділяється з-поміж сусідніх будинків-старожилів. Напевне, багато кому хотілося б хоча б одним оком глянути, що ховається від цікавих очей за цими стінами. Адже головне те, що приховане під обгорткою, у нашому випадку – за яскравим фасадом.

Перша лінія будинків, а їх два в одній секції, пофарбована в сіро-рожевий колір. Наступні будуть вже будуть оформлені в інших кольорових гамах: зеленій, синій, жовтій. У першому будинку вже близько року мешкають новосели. У другому – скоро теж святкуватимуть новосілля. Всі будинки, як і належить, здаються у обіцяні терміни, адже надійність – візитівка забудовника, який на цьому ринку вже двадцять років.

«Коли ми показуємо клієнтам квартири, вони запитують буквально про все: матеріали, вікна, двері. Їх цікавить те, які встановлені котли, дивляться на відстань між будинками, і це чудово, що люди цікавляться такими деталями. Це означає, що вони осмислено підходять до вибору помешкання, знають, що деталі важливі для майбутнього комфорту», - пояснює Світлана, коли ми заходимо в під’їзд.

ЧИТАТИ ЩЕ: ОБИРАЙ ЖИТЛО ВІДПОВІДАЛЬНО: ПОКРОКОВИЙ ПЛАН*

Ще знадвору привертає увагу вхідна група – прибудова на першому поверсі біля входу. Це кімната, де мешканці можуть залишити дитячі візочки, велосипеди, щоб не піднімати їх нагору. Ще один нюанс, який одразу ж кидається у вічі – понижені бордюри, невисокі пороги та пандуси. Для людей з інвалідністю та мам з візочками це дуже важливі деталі, адже їм легко самостійно зайти до під’їзду, не очікуючи на допомогу сторонніх.
Кімната для візочів та велосипедів
Кімната для візочів та велосипедів
Біля входу - зручний пандус
Біля входу - зручний пандус
Поштові скриньки уже є
Поштові скриньки уже є
При вході - дзеркало
При вході - дзеркало
Тут облаштована тепла підлога, отож не потрібно буде хвилюватися про болото при вході під час дощової чи сніжної погоди.

Піднімаючись до квартири, яку оглядатимемо, погляд виділяє деталі: чотири квартири на поверсі, сучасні дизайнерські світильники, оформлені зі смаком стіни. Жодна з квартир не прилягає до ліфтової шахти, а сходові клітки добре освітлені, вмонтовані кнопки дзвінка, елегантні двері.

«Ми вже більше 10 років встановлюємо двері Milano. Вони надійні, протизламні, мають дорогі, якісні замки. Зовнішня частина оформлена «під метал», а внутрішня оздоблена світлими панелями, які підходять практично до будь-якого інтер’єру. Проте нашим мешканцям ми даємо контакти постачальника, якщо їм захочеться замінити колір панелей – вони зйомні», - додає менеджер.
Світлі панелі можна замінити, а можна і залишити
Світлі панелі можна замінити, а можна і залишити
Що в одно-, що у двокімнатній квартирі невеликий, проте компактний коридор, спроектований так, що там можна встановити містку шафу. В квартирах - великі, просторі кухні, де легко розташується не лише робоча поверхня, а й обідній стіл для великої компанії.
У кожній – вихід на засклений балкон. До речі, вікна, які вже не перший рік встановлює ЛДБК у своїх будинках – Rehau, п’ятикамерні з двокамерним склопакетом. Починаючи з третього поверху на засклених балконах облаштовані відкриті зони: елегантні «французькі балкончики», як того вимагають будівельні норми заради безпечної евакуації в разі надзвичайних ситуацій.
Вихід на відкриту частину балкону
Вихід на відкриту частину балкону
У кімнатах – ідеально рівні стіни та підлога. Навіть неозброєним оком помітно, що особливих проблем з підготовкою до ремонту тут не буде. Бо й справді, як наголошує Світлана, все вирівняно «під маячки». Машинна стяжка, напівсухого нанесення, що робить її міцнішою, рівна штукатурка, рівні відкоси, - тільки поґрунтувати і або плитку вкладай, або ламінат, чи фарбуй.
Рівні стіни та підлога
Рівні стіни та підлога
Рівні відкоси
Рівні відкоси
«Майстри, які приходять до нас займатися внутрішнім ремонтом, відзначають, що тут практично нічого не потребує демонтажу чи перероблень. Не треба знімати штукатурку, проводити електрику, сантехніку. Підключив – і все.

Ми будуємо наше житло виключно з червоної повнотілої цегли. Насьогодні це - найкращий будівельний матеріал. З неї зроблені і зовнішні стіни, і перестінки. Додатково додаємо шумоізоляційну плівку в підлогу, а у наступному будинку ще й додаємо ізоляцію у перестінки між квартирами і між ванною та спальнею», - додає Світлана.
Навіть будуючи перестінки тут не економлять і кладуть цеглу не на ребро
Навіть будуючи перестінки тут не економлять і кладуть цеглу не на ребро
А ми оглядаємо далі. Високі (2,7 метра) стелі, практично квадратні, непрохідні кімнати, де легко розпланувати розташування меблів. Скрізь – вже встановлені розетки, вимикачі і все робоче, підключене. Те ж стосується і сантехніки. Тож новим мешканцям після покупки не треба буде витрачати час і гроші на ці роботи. До квартир підведені кабелі телебачення, інтернет-зв’язку, кабелі для домофону (тут, до слова, можна встановити і відеодомофон).

У кухні красується котел Vaillant – один з найдорожчих котлів, які встановлюють забудовники. Якісний, довговічний двоконтурний котел з мідним теплообмінником, легкий у експлуатації і економний – це ті, характеристики, якими і вирізняється цей котел з-поміж інших. В квартирах також встановлені батареї, а при заселенні на кожну батарею ЛДБК дарує термоголовки, щоб можна було і в кімнатах регулювати температуру.
А для того, щоб зменшити тепловтрати будинок утеплюють. Власне кажучи, сьогоднішні державні будівельні норми вимагають, аби новобудови були енергоощадні і утеплені. Та в ЛДБК вирішили якщо утеплювати, то надійно. Тому на стіни укладають утеплювач на 2 см товстіший, аніж вимагається (вимога – мінімум 10, а тут – 12 см). А всі суміші: клей, ґрунт, фарба – німецької фірми Baumit, яка суттєво якісніша за вітчизняну. У результаті – взимку тепло не виходить на вулицю, а влітку в приміщення не заходить спека.

«Одразу ж поруч з комплексом – 8 гектарів парку, дитяче містечко. Тут все поруч: школи, садочки, амбулаторія, магазини, зручна транспортна розв’язка. На території передбачені автомобільні парковки, дитячі майданчики, спортивне ядро, ми потрохи вже озеленюємо територію, яка буде огороджена, а на в’їзді стоятиме шлагбаум. Біля першого під’їзду вже восени встановимо вуличні тренажери», - детально описує Світлана те, що поки що в планах.

А тим часом навпроти – вирує мурашник: зводиться сусідній зелений будинок. Вже до кінця цього року мають облаштувати дах і засклити вікна. А вже наприкінці наступного року перший з двох зелених будинків буде готовий до здачі.
А чи можна зробити житло доступнішим? Йдучи на зустріч клієнтам, компанія ЛДБК не лише співпрацює з банками, які кредитують майнові права, а й пропонує розтермінування від забудовника, де не потрібно надавати довідок про доходи. Також співпрацюють тут з державними програмами фінансового лізингу, молодіжним фондом.

Більше деталей про квартири в комплексі можна отримати за адресою: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22, або за телефонами (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (068) 888 94 00.
Кімнати компактні і просторі
Кімнати компактні і просторі
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Альона Показати IP 20 Січня 2020 16:16
Я вже бачила цю новобудову. Дійсно цікаво виглядає та і взагалі новобудова краще аніж вторинний ринок

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus