USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зловживання та службову недбалість Яковлева розслідує поліція

9 Лютого 2018 12:02
Поліція розслідує зловживання владою або службовим становищем, які спричинили тяжкі наслідки, а також службову недбалість Тараса Яковлева, коли той перебував на посаді заступника Луцького міського голови.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Аби отримати необхідні для слідства матеріали, поліція витребовує документи.

«Під час досудового розслідування кримінального провадження від 16 лютого 2017 року за фактом вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 364 КК України та ч. 2 ст. 367 КК України, на підставі ст. 40, 93 прошу Вас надати завірені у встановленому порядку копії матеріалів особової справи Яковлева Тараса Володимировича, який перебував на посаді заступника Луцького міського голови в період часу з 2012 року по 2017 рік», – йдеться у зверненні поліції до виконувача повноважень міського голови Григорія Пустовіта.
Статті, за якими поліція здійснює розслідування щодо Яковлева, це «Зловживання владою або службовим становищем, спричинили тяжкі наслідки» та «Службова недбалість».

ЧИТАТИ ЩЕ: НА ВУСЕНКО ЗАВЕЛИ КРИМІНАЛ ЧЕРЕЗ ЗЛОВЖИВАННЯ ВЛАДОЮ

Зазначимо, що екс-заступники міського голови Тарас Яковлев, Сергій Григоренко та Юрій Моклиця нещодавно стали позиціонувати себе як експерти, створивши ГО «Волинський центр розвитку самоврядування» та взявшись критикувати міську владу за проблеми, до вирішення яких самі ж «експерти» навіть не бралися.

До самих «експертів» було чимало питань в їхній роботі, зокрема і в правоохоронців. Так, Сергія Григоренка підозрювали у корупції, пов'язаній з реабілітацією бійців АТО, відповідну справу розслідували правоохоронці. Тарас Яковлев, зі слів депутата Євгенія Ткачука, свого часу нажився на продажі комунального майна за копійки через використання схеми так званих невід'ємних покращень, через що, ймовірно, його діяльність зараз розслідує поліція.

Потрапив в поле зору правоохоронців і Юрій Моклиця, роботу якого Управління захисту економіки у Волинській області перевіряло на дотримання вимог фінансоваго контролю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
солдат Показати IP 9 Лютого 2018 12:14
машини взяли треба відробляти
Анонім до солдат Показати IP 9 Лютого 2018 22:30
До чого тут машини??!! Ти читати вмієш? Кримінальна справа від 16.02.2017!!
Яковлєв Показати IP 9 Лютого 2018 12:20
Ви його по егоісту проженіть. Та су** добре лобіювала інтереси забудовника
К.лучанин Показати IP 9 Лютого 2018 12:29
Ха-ХА-ХА !!! Як тут не посміятись! Цього екс -заступника із команди покійного Романюка М.Я. підібрав Гунчик у радники. Гунчику такі "кадри" потрібні для дерибану, очевидно.
11 Показати IP 9 Лютого 2018 12:34
То скільки ви можете це розслідувати ,там доказів вагон . Як він під крилом Романюка розкрадав гроші . Яковлєв це злочинець який має сидіти в тюрмі . А не бути експертом і розказувати що робити в місті . Він вже наробив ,точніше накрав .
Степан(Крымчанин) Показати IP 10 Лютого 2018 11:53
А вуха Мартинюка з кущів торчать.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus