USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Біля Борисполя скинули понад 60 тонн львівського сміття

10 Червня 2017 14:00
У полі біля автодороги Бориспіль – Баришівка на Київщині виявили понад 60 тонн сміття зі Львова.

Про це повідомили у прес-службі ГУ НП у Київській області.

«9 червня надійшло повідомлення від громадян, що у полі поблизу автодороги «Бориспіль – Баришівка» невідомі викинули сміття з побутовими відходами", - розповіли у поліції.

Правоохоронці, які прибули за викликом, виявили понад 60 тонн сміття, зокрема, документацію з різних закладів Львова.

На даний час проводяться оперативно-розшукові заходи з метою встановлення осіб, причетних до організації та незаконного транспортування сміття.



За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.239 (забруднення або псування земель) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, Львів хоче знову звозити сміття до Луцька. Своє чергою, виконувач обов’язків Луцького міського голови Ігор Поліщук наголосив, що львівського сміття у Луцьку не буде.

Нагадаємо, сміття, яке збирають на вулицях Львова, після Грибовицької трагедії вивозять по всій Україні. Декілька днів самоскиди з сусідньої області прямували і до луцького полігону твердих побутових відходів. Сміття із Львівської області викидали і у волинських лісах. Таке сміття виявили і поблизу с. Мар’янівка Горохівського району.Також у ніч на 29 квітня цього року між селами Промінь і Лаврів Луцького району місцеві жителі помітили купи сміття, яке незаконно було завезене, ймовірно, із Львівщини. Кількома днями раніше 6 20-тонних фур вивантажили сміття біля очисних споруд.

І це, на жаль, далеко не усі випадки несанкціонованого скидання сміття родом зі Львова на Волині.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus