USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Боєць луцької частини звернувся зі Сходу до співвітчизників

12 Червня 2014 18:27
Військовослужбовець другої патрульної роти військової частини 1141 Національної гвардії України Сидорук Тарас Юрійович звернувся до сімей військовослужбовців та волинян, призваних до мобілізації. Зазначимо, боєць зараз перебуває на Сході України.

"Дорогі побратими! Я один із вас. Ми – це Україна. В цей час немає регіонів, немає західних та східних областей. Є спільна небезпека і наша єдність, наша сила і обов’язок.

Ми стали на захист своїх сімей і землі, брат за брата, як колись наші діди та прадіди безстрашно боронили кордони нашої держави. Захист України – це наша спільна мета та обов’язок. Для кожного з нас втрата наших бійців під Волновахою - не даремні жертви. Хто ж, як не ми, виконає свій обов’язок перед Батьківщиною, сім’єю, дорогими нам людьми.

Я звертаюсь до кожного чоловіка від імені вільної України – будьте готовими. Ми повинні захищати Україну, зберегти мир на нашій рідній землі.

Ми єдині і неподільні. Слава Україні!"

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, командира волинських нацгвардійців підполковника Степана Логуша поранили на Луганщині під час АТО. Нині він лікується від потрійного поранення, як і ще двоє його підлеглих. Виконувачем обов’язків командира частини нині є Валерій Вітковськи
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus