USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Cоліст «ТІКу» Віктор Бронюк, як не складеться з музикою, може йти у мери чи депутати. ФОТО. ВІДЕО

23 Лютого 2009 19:00
Вокаліст гурту «ТІК» Віктор Бронюк любить дружину і готувати та каже, що не боїться жодної роботи, тож коли не складеться з музикою, може балотуватися і на міського голову. Про це він розповів 22 лютого під час прес-конференції для ЗМІ у Луцьку – 7-му місті, яке група відвідала в рамках всеукраїнського туру-презентації нового альбому «ТиХИЙ», – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Спілкування з музикантом пройшло у формі діалогу. Віктор Бронюк відверто відповідав на запитання представників ЗМІ.
Вокаліст гурту «ТІК» стверджує: у шоу-бізнесі більше бруду, ніж будь-де. Тому Віктор Бронюк і його колеги живуть у Вінниці й не збираються їхати в Київ, щоб «красіво тусуватися». А роботи та концертів вистачає, – ділився музикант.
За словами Віктора Бронюка, його аудиторія – чесна: якщо музика подобається, то сидять і слухають, не подобається – кричать про це. А вікових чи соціальних меж споживачів музичного продукту від «ТІКу» немає.
Щодо критики з проводу творчості «оленів», то сам музикант її не любить, але, разом із тим, нею не надто переймається. «Є категорія людей, які народжуються готовими моральними і духовними імпотентами. І це дає їм право нічого в житті не робити, але на все мати свою точку зору і критикувати всіх і все. Вони на все можуть дати оцінку, навіть коли її питати ніхто не збирається... Обгадити простіше простого. Зробіть краще», – пропонує він.
З приводу політичного життя України Віктор Бронюк каже, що навіть не дивиться новин, бо «ту нішу, яку раніше виконував шоу-бізнес, зараз виконує Верховна Рада і політики… Усім депутатам хочеться робити шоу-бізнес і вони забувають, що у них є зовсім інша місія – думати, як жити людям у державі. Їм всім хочеться співати, робити мордобої, розказувати один про одного, хто змінив орієнтацію в хорошому змісті, хто в поганому. Вже Петросяна і Задорнова нема чого слухати – багато політиків виступають цікавіше і смішніше», – переконаний артист.
Лідер «ТІКу» каже, що дитинстві кумирів не мав, хотів бути самим собою, але то «шофером автобуса, то першим секретарем ЦК Компартії». Хотів просто співати – і став музикантом.
Щодо стилю музики  гурту, то Віктор Бронюк розповів: його самі учасники групи визначили як весільний панк з елементами філософської еротики. А зробили це, щоб не прикріпилися ті шаблони, яких наробили музичні критики і які заважають працювати творчим особистостям, заганяючи їх у певні рамки.
Планів на кілька років наперед музиканти не будують. На сьогодні немає бажання зупинятися, але прогнозувати, буде гурт через 10 років чи ні, – то робота астрологів чи ворожок, – жартує вокаліст «ТІКу». Так само наразі хлопці не бачать «не мети, ні сенсу» у прагненні потрапити на «Євробачення». Віктор Бронюк вірить, що це варто робити лише тоді , коли виникне переконаність: поїдемо і переможемо.  
На репліку, чи не переживає музикант, що одного дня він просто не зможе творити музику, Віктор Бронюк запевнив: заняття собі знайде, бо вміє багато і не боїться жодної роботи. «Повернуся в міськраду (якийсь час Віктор Бронюк був чиновником – «ВН»), або піду в школу директором. За життя я набув стільки навичок, що можу де хоч працювати. Можу бути головою колгоспу і можу взяти в руки косу», – розповів він.
Окрім того, вокаліст «ТІКу», не заперечує, що, «може, колись і буде така ситуація, що піду на міського голову чи у Верховну Раду». Але для того, переконаний музикант, має бути внутрішня відповідальність і розуміння людиною того, чого вона йде і що хоче зробити. Наразі у Віктора Бронюка цього немає. А про державну пенсію він ще не задумувався.
В плані особистого життя Віктор Бронюк зізнався представникам ЗМІ: у його житті «вистачали історій, які можна згадати, але не можна розповісти». Але минулоріч співак поєднав свою долю з коханою жінкою і чекає на появу первістка, який має з’явитися на світ із дня на день. Музикант стверджує: до сьогодні від одруження нічого, крім позитиву, він не має. «Це підтримка, розуміння, бажання якнайшвидше повернутися додому… Концерти і переїзди забирають сили. І є їх джерело – кохана дружина», – розповів він.
Щодо того, як артист відпочиває, він жартує, що не «напрягається». Віктор Бронюк «тусуватися в гадюшниках» не любить. Він цінує живе спілкування з друзями чи ріднею. І саме з такого духовного зв’язку черпає енергію.
Довідково:Чимало інших цікавих і відвертих думок соліста «ТІКу» в ексклюзивному інтерв’ю «Волинським Новинам» читайте завтра, 24 лютого.
name="wmode" value="window"> value="true"> src="http://video.rutube.ru/4f5548ff6c2162ed3df913ef8e8da621"
type="application/x-shockwave-flash" wmode="window" width="470"
height="353" allowFullScreen="true" >
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus