USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Діяльність клубу «Золото» заважає автосалону. Луцькі депутати наведуть порядок ?

4 Березня 2009 13:19
«У нічному клубі «Золото», що по вулиці Рівненській, порушуються всі людські норми поведінки, відбуваються бійки. Просимо вашого впливу та кардинальних рішень для наведення порядку». З таким депутатським запитом під час сесії Луцької міської ради виступив депутат Юрій Корольчук (БЮТ), – 4 березня інформує репортер «Волинських Новин».
Неодноразові переговори з власником та адміністрацією щодо наведення громадського порядку в нічному клубі результатів не дали, – стверджує Юрій Корольчук. П’яними відвідувачами порушуються усі людські норми поведінки, – зауважив він.
«Не рідкі випадки бійок та стрілянини у той час, коли поряд автосалон», – сказав бютівець. Останній такий прикрий випадок стався в ніч із 27-го на 28-ме лютого 2009 року, – розповів пан Корольчук. У ту ніч відбувалася п’яна бійка і о 04.00 спрацювала сигналізація автосалону, було пошкодження вхідних дверей.
«Наведені факти свідчать про повну безвідповідальність та ігнорування правилами громадського порядку власника та адміністрації клубу «Золото», – обурився депутат. Просимо вашого впливу та кардинальних рішень для наведення порядку, – висловився він.
«Навіть якщо то нічний клуб – там повинен бути порядок. Ми з вами затвердили положення, і воно має виконуватися», – сказав міський голова Богдан Шиба.
За його словами, якщо підприємець отримав право працювати після 22.00, то все одно має бути дотримана тиша, порядок і не має вчинятися ніяких правопорушень. «Я думаю, що всі служби міської ради і державні контролюючі служби підключаться на повному серйозі», – ствердив пан Шиба.
Депутати міськради 31-м голосом підтримали депутатський запит лідера фракції БЮТ Юрія Корольчука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Вінстон Показати IP 4 Березня 2009 14:21
Потрібно адміністраціїї "Золото" збільшити охорону до 10 чоловік (5 на вулиці і 5 у середині).
Дмитро Тимощук Показати IP 4 Березня 2009 14:49
дійсно, Золото плавно перетворюється з нічного клубу в тир
Дмитро Тимощук Показати IP 4 Березня 2009 14:53
дійсно, Золото плавно перетворюється з нічного клубу в тир
Анонім Показати IP 4 Березня 2009 17:56
Я вважаю, що це хороший заклад!! І охорона там працює досить непогано!! А щодо правопорушень, то за кожною людиною персональний нагляд не встановиш, і не важливо чи цей заклад працює до чи після 22:00! Така вже ця українська ментальність!
Анонім Показати IP 4 Березня 2009 18:41
Я вважаю, що це хороший заклад!! І охорона там працює досить непогано!! А щодо правопорушень, то за кожною людиною персональний нагляд не встановиш, і не важливо чи цей заклад працює до чи після 22:00! Така вже ця українська ментальність!
Анонім Показати IP 4 Березня 2009 19:31
територія навколо золота не повинна охоронятися, оскільки це не є територія комплексу, і не зобов'язує керівництво слідкувати за всім, що відбувається на районі
AntiNazi Показати IP 5 Березня 2009 07:26
Правильно, закривайте ці всі бикотеки! І Калізєй, і всі йому подібні, і Золото теж... Вже [вирізано - політична цензура] дістало просто...
Alex Показати IP 6 Березня 2009 10:48
Я уверен, что ни одно предприятие не может нести ответственность за своего клиента, когда он за территорией данного.
Луцкий хлопец Показати IP 6 Березня 2009 13:00
Что-то мне подсказывает, что хозяин "Золота" кому-то не захотел платить. А с охраной там как-раз всё "тип-топ". Возле "трёшки" валят малолеток и ничего, а тут подрались видите-ли... Ужесточить фейс контроль - пожалуйста, но именно те кого и не пускают в клуб и являются причиной таких происшечтвий.
Анонім Показати IP 6 Березня 2009 13:56
уважаемый автор! перед тем, как писать статьи такого рода, я бы порекомендовал Вам пройти курс современного украинского языка. такое чувство, что текст написан учеником 9го класса средней школы. позор!!!
Виталий Показати IP 8 Березня 2009 01:24
Официально: за 6 (!) месяцев зафиксировано всего 4 вызова милиции в клуб...для сравнения в некоторые даже не ночные заведения вызывают каждый день...знаю, что охрана в клубе на высшем уровне, 16 телекамер,фейс-контроль, металлодетектор, так как работой в клубе занимается киевская компания, на счету которой уже более 50 объектов по всей Украине... по-моему, все это заказная продажная интрига для чьей-то выгоды.
резидентка Золота Показати IP 14 Березня 2009 15:23
бійки? в Золоті? п"яні відвідувачі???? ви точно про Золото пишете? рекомендую автору статті побувати в цьому клубі, а потім для порівняння сходити в Метро... І називати Золото бикотекою - маразм інтелектуально обмежених людей!!!!!!!!!!!!!!!!
Кукуся Показати IP 14 Березня 2009 21:13
Я не клаббер. А как раз тот самый капризный и придирчивый клиент. О момента открытия до сегодняшнего момента Золото держит марку. А по поводу охраны... Это единственное заведение куда мне не страшно ходить исключительно девичей компанией.
Анонім Показати IP 15 Березня 2009 17:25
Та брехня це все !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus