USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Києвом мирно пройшли тисячі націоналістів

14 Жовтня 2017 20:53
На День захисника України в Києві пройшли масові акції націоналістичних партій. Правопорядок забезпечували працівники поліції. Даних про серйозні інциденти не надходило, пише DW.

У парку імені Тараса Шевченка в центрі Києва в суботу, 14 жовтня, пройшов мітинг представників націоналістичних сил, присвячений Дню захисника України та 75-річчю створення Української повстанської армії (УПА), який традиційно відзначають 14 жовтня на свято Покрови. З імпровізованої сцени виступили представники Всеукраїнського об'єднання "Свобода", партій "Національний корпус" і "Правий сектор".

Націоналісти пройшли від парку Шевченка центральними вулицями української столиці до Контрактової площі. На Майдані Незалежності учасники ходи вшанували хвилиною мовчання "Небесну сотню" та загиблих у війні з Росією. За оцінками правоохоронців, на початку акції у колоні було близько трьох тисяч осіб. Кореспондент "Українських новин" оцінив загальну кількість учасників маршу в 10 тисяч осіб.

Правопорядок у районі проведення мітингу забезпечувала велика кількість правоохоронців. На прилеглих до парку Шевченка вулицях стояли десятки патрульних машин та карет швидкої медичної допомоги. Усі припарковані в районі автомобілі перевіряли вибухотехніки.

Даних про серйозні інциденти чи правопорушення не надходило. Водночас перед акцією було затримано чоловіка, який демонстрував нацистське вітання. Затримання відбулося біля пам'ятника Тарасу Шевченку після того, як невідомий кілька разів виставив руку у нацистському вітанні під час вигуків "Слава нації, смерть ворогам", "Україна понад усе".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Andrij Показати IP 15 Жовтня 2017 00:22
Куда ми котимося..... Нiмеччина 30-х рокiв.?????? Не вистачаэ тiльки активного лiдера, тобто фюрера.....
123 до Andrij Показати IP 15 Жовтня 2017 12:37
Ви марите, парторг !!! ДО ЧОГО ТУТ НІМЕЧЧИНА ? ПАТРІОТИ пройшли Києвом, саме ПАТРІОТИ, які вже ніколи не пустять ботоксного убл*дка в Україну !!! А ЯКЩО ВЖЕ НА РАХУНОК НІМЕЧЧИНИ, ТАК ПРИДИВІТЬСЯ ЯКА 100% СХОЖІСТЬ В ДІЯХ І ПОЛІТИЦІ гІТЛЕРА І пУЦІНА, ЯК БРАТИ - БЛИЗНЮКИ !
Анонім Показати IP 15 Жовтня 2017 10:43
Мирно? А чого вони всі в масках?
!"№ до Анонім Показати IP 15 Жовтня 2017 12:39
А маска це зброя ? Вам путінососи трішки пролікуватись треба, ви вже зовсім розум втратили! Аьо перестаньте сподживати фекалії ботоксної криси !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus