USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцькі прикордонники викрили 4 нових місця незаконного видобутку бурштину

18 Липня 2015 13:40
В результаті спеціальної прикордонної операції «ЗУБР-2015» та оперативно-профілактичних заходів «БУРШТИН» прикордонники Луцького та Житомирського загонів вчора, 17 липня, виявили 4 нових місця незаконного видобутку бурштину. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

Так, ідеться про населені пункти Володимировець, Дубровиця, Устинівка та Обище.

Наразі триває перевірка та встановлення осіб, які причетні до протиправної діяльності. Місце незаконного видобутку бурштину задокументували, повідомлення направили до взаємодіючих органів. На даному напрямку виставили додаткові прикордонні наряди.





Нагадаємо, державна прикордонна служба для моніторингу ділянок можливих місць незаконного видобутку бурштину залучила малу авіацію.

Нещодавно Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що на Волині затримали чоловіків, які видобували бурштин-сирець. Також виявили групу нелегальних бурштинокопачів.

Додамо, що в Україні повністю заборонили видобуток бурштину. Мінекології відкликало усі погодження на видобуток бурштину, видані у 2015 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 18 Липня 2015 13:59
А пару бомбочок на ту стоянку автотранспортних засобів скинути? Повірте, проблема незаконного видобутку враз відпаде. Чесно, спробуйте.
пасажир до Анонім Показати IP 18 Липня 2015 22:13
Як з язика зняв! Добавлю - вишки, кулеметників та вогонь на ураження без попередження
Штефан, Луцьк Показати IP 18 Липня 2015 18:24
Пам'ятаю, у дитинстві, грався такими червоненькими камінчиками... Деякі були прозорими. А як вони добре горіли! Баба ними топила піч. Хто-зна скільки тисяч доларів вилетіло у комин.
бандеровець Показати IP 18 Липня 2015 20:16
а то вони про них незнали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus