USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Луцькі депутати хочуть більше місця під сонцем піару

18 Червня 2008 15:47

Депутати Луцької міськради просять виділити додаткові кошти для кращого висвітлення їхньої діяльності у ЗМІ. Із таким запитом звернувся 18 червня до міського голови Богдана Шиби голова постійної комісії міськради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму Сергій Григоренко, – інформує репортер «Волинських Новин».
Сергій Григоренко вважає, що праця депутатів міської ради недостатньо висвітлюється у засобах масової інформації. Саме тому голова постійної комісії з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму звернувся з запитом до міського голови Богдана Шиби, аби внести відповідні зміни до бюджету і виділити на це благе діло додаткові кошти.
Напередодні сесії під час засідання Луцького прес-клубу реформ депутати не зуміли дійти з цього питання згоди. Зокрема Сергій Григоренко пояснив, що не діяльність не всіх депутатів однаково висвітлюється у місцевих ЗМІ. Йому заперечив лідер волинських «пинзеників», депутат міськради Олександр Мартинюк. Він зазначив, що кількість публікацій та їх рівень стосовно роботи міської влади за минулі два роки суттєво зросли. Однак із паном Григоренком солідаризувався представник УНП Анатолій Бубенщиков. На його думку, все ж робота депутатів висвітлюється недостатньо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus