USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Луцькі депутати таки «відібрали» землю в Токарського

29 Травня 2013 18:00
ДепутатиЛуцької міської ради скасували рішення Луцького міськвиконкому та розпорядження міської ради, датоване 2001 роком, згідно з якими надана в оренду земельна ділянка «Скорпіон-сервісу» (підприємець Василь Токарський), на «Варшавці», набувала статусу ринку.

Про це стало відомо під час 41-ої сесії Луцької міської ради 29-ого травня.

«Земля, надана «Скорпіон-сервісу», - власність громади», - Шиба

Проект рішення про скасування рішень Луцького міськвиконкому та розпорядження міської ради, згідно з якими «Скорпіон-сервісу» надана земля в оренду під торгівлю на Завокзальному ринку запропонував депутат Богдан Шиба.

Нагадаємо, це питання депутати розглядали не вперше, адже ніяк не вдається примирити «Скорпіон-сервіс» та підприємців, чиї торговельні площі розміщені на критому переході між вулицями Карпенка-Карого та Кравчука.

Депутат Богдан Шиба зауважив: «Земля, на якій розташовані ряди, – це власність громади. Єдиний, хто має розпоряджатися, – це міська рада. Ми бачимо, що орендарі, які отримали міську землю, дуже швидко починають думати, що це - їх власність. Це стане першим кроком для розв’язання штучної суперечки навколо цієї землі».

Висловилися й інші депутати...

Сергій Григоренко зауважив: «Шалений тиск на підприємців, побиття активістів. Кільком підприємцям біля «Юванта» порізали колеса. Так що просимо підтримати проект».

Депутат Юрій Вега підтримав колег: «Це з нашої вини твориться. Якісь незрозумілі документи, треба цьому покласти край».

За словами деяких депутатів, перед цим прийняли рішення про розірвання договору оренди з Облспоживспілкою, мовляв, треба бути послідовним.

«Це - абсурд», - підприємець

Від підприємців перед депутатами виступив Володимир Кунц: «Це - абсурд. В нас поломаний весь торговий ряд, вкрадена електропроводка і вже прокуратура цим займається».

«Скорпіон-сервіс» - за дотримання рішень судів

Від «Скорпіон-сервісу» висловився Віктор Мохнюк: «Конфлікт - викликаний рішенням міської ради про добудову другої черги торгового центру «Ювант». Це було затверджено сесією міської ради. Про створення ринків приймала рішення рада. Правових підстав для прийняття цього рішення я не бачу. Тим більше, у нас є рішення судів. У разі ліквідації ринку підприємцям мають надати нові робочі місця. Це питання - більше політичне».


З третьої спроби депутати таки вирішили забрати землю у Токарського

Після двох голосувань депутати не підтримали проект рішення Богдана Шиби. Не вистачило одного голосу. Утім, після того, як деяких депутатів колеги таки повернули у сесійну залу, більшістю голосів сесія все ж скасувала рішення Луцького міськвиконкому та розпорядження міської ради від 2001 року щодо надання в оренду землі «Скорпіон-сервісу» на Завокзальному ринку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
332 Показати IP 29 Травня 2013 20:29
Луцький збанкрутілий бандитський "ЗАХІДІНКОМБАНК" необхідно перейменувати в "ЗАХІДОБЩАКБАНК".
NANO Показати IP 30 Травня 2013 00:02
сиба- то де ж та власність громади поділась коли ви були мером
Вельмишановне бЯдство!!! Показати IP 30 Травня 2013 09:58
А наше місто після Сиби все гавнішає і гавнішає...
Заангажованим до Вельмишановне бЯдство!!! Показати IP 30 Травня 2013 10:12
Поправочка, КОНКРЕТНА ПРИ ЧОМУ-ПІД ЧАС "КЕРІВНИЦТВА" РОМАНЮКА,А Шиба тут ні до чого!!! Сливки заплившої не має, під час його каденції ніхто потягів не скасовував парк не був таким важливим, смітники були скрізь, маршрутчики такого не виробляли, дороги були у норм. стані, в церкву людина ходить,А цей у пельменну таке враження систематично та на Старий ринок, а заїжджає в Буратіно!!! Отак, пакращення очевидне! І цей коммент видалять, бо тут "прийде наказ"...
нонсенс для міста Показати IP 30 Травня 2013 10:09
А чому депутати не можуть ще з Західінкобанком розібратися??? Це що за свавілля таке??? С-ки атм вкладників!Стареньким людям не віддають, померлим також, їхнім дітям, тим більше! А головних щороку міняють... Вам тільки з ринками боротись потрібно?Що Ви за це маєте,поясніть! А Чернецькому давно носа пора "втерти", теж мені!ще Токарського туди... Взагалі,що він у Свободі робить??? Це нонсенс!!!
шиба Показати IP 31 Травня 2013 01:19
ЛУЦЬК СТАЄ ВСЕ ГА*НІШЕ І ГА*НІШЕ....
ви до шиба Показати IP 1 Червня 2013 14:00
там самі зясовуйте хто розумний хто дурак для вас по персоналіях.а місто хай заключить договір з підприємцями напряму і хай не портять їм нерви.все по закону.і грошей не 15% в бюджет а 100% з аренди.це такі самі підприємці як ваші токарські..а полішуки і дальше хай міряються рейтингами нових і старих мерів,але за свої гроші..не путайте одне з другим..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus